IVONA”USAMLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE”

kol19,2022

LIK
Odana, vjerna, ljubazana, brižan, strastven, gorući, spremna na sve eksperimente i sve manifestacije ljubavi. Ja sam također poštena i iskrena žena koja traži ozbiljnu vezu. Mogu te grijati u hladnim danima, bio bih s tobom u radosti i tuzi, vjeruješ li u takvu ljubav?Uporan sam, pun entuzijazma, siguran u sebe. Odgovorni, nikada ne bacajte riječi u vjetar, držite obećanja i imajte bogatu maštu. Vjerna sam sebi, svojim principima i izborima, nikad neću moći oprostiti nevjeru, brižna i pouzdana. Energična sam i težim čestim promjenama dojmova, jako mi nedostaješ zbog neuspjeha, ali nakon minute od tuge ne ostaje ni traga! Zapaljivo i hrabro!

INTERESI
Uživam u lovu, ribolovu, jogi, meditaciji, putovanjima i golfu. Također volim posjećivati ​​kazališta i muzeje. Obožavam i opuštanje sa svojim muškarcem, romantične šetnje, noćenje na plaži, gledanje filma jedno drugom u zagrljaju. Cijenim to. Ja sam vrlo senzualna žena.Takve plavuše zelenooke u tvom životu nije bilo i neće biti, pa ti preporučam da prestaneš u potrazi za mnom! Ja sam uredna i odgojena osoba koja voli udobnost, važno je shvatiti da ću uvijek ugodno obaviti sve oko sebe, a posebno svog muža! Važna mi je tvoja pažnja koju ću i tebi dati. Volim posjećivati ​​nova mjesta, pa ćemo ti i ja posjećivati ​​nove gradove i zemlje u kojima nećemo spavati, već ćemo stalno uživati ​​gledajući se na plaži u zalazak sunca… Volim sport i puno se bavim fitnesom, također sam trener i radim sa ženama, pomažem im da održe formu i postanu ljepše. Jedem zdravo i tako ću hraniti svoju obitelj, jer želim da svi budemo zdravi i sretni. Zimi radim kaljenje, jeste li ikada probali?))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ljubazan, odan i brižan, koji će me savršeno razumjeti. Nije mi važno koliko novca imaš, tvoja duša i kako se ponašaš prema meni i važne su mi obiteljske vrijednosti. I meni treba strast, puno strasti… Možeš li to podnijeti?Sreća u vezi je kada se probudite ujutro i ne želite skrenuti pogled, kada želite što više vremena provoditi zajedno, zajednički doručci, zajednički hobiji, zajednički ciljevi. Ovo je kada se ne možete zasititi jedno drugog, kada vam oči zasjaju samo na spomen vašeg osmijeha. Trebam te, jak, hrabar, samouvjeren, da ću konačno procvjetati punom snagom u ljubavi prema tebi)Želim upoznati muškarca koji se zna brinuti o ženi, kako se ponašati prema svojoj maloj princezi… Želim ljubaznog čovjeka sa odličnim smislom za humor, volim šale i smijeh…onog koji si olako odmara život =)

izvor:saznajemozavas

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page