CECA"ŽELIM UPOZNAVANJE I DOPISIVANJE SA ZRELIJIM MUŠKARCEM JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

CECA”ŽELIM UPOZNAVANJE I DOPISIVANJE SA ZRELIJIM MUŠKARCEM JAVITE MI SE”

kol18,2022

LIK
Ja sam inteligentna i ciljno orijentirana žena koja uvijek zna što želi od života. To što sam ljubazan, osjetljiv, nježan i karakteran pomaže mi da izgradim čvrste odnose s muškarcem kojeg stvarno volim. Ako želiš privrženu i ženstvenu ženu uz sebe, moraš otvoriti moje senzualno srce i pobrinuti se za njega.Bog mi nije uskratio prirodnu ljepotu, sklad i šarm. Ali osim toga ja sam dobra, ljubazna i srdačna osoba. Ja sam mršave naravi – senzualna i ranjiva. Uvijek nastojim pomoći onima kojima je pomoć potrebna, i kada je to moguće. Živim s osjećajima i uvijek pokušavam stvoriti ljepotu oko sebe; Trudim se stvoriti raspoloženje na sve moguće načine. Volim odmor i zabavu, volim putovanja, umjetnost i sport. Sanjam sretnu obitelj punu ljubavi. Ulažem svoju dušu u sve što radim.

INTERESI
Volim putovanja, čitam knjige i obožavam umjetnost, volim posjećivati ​​muzeje i kazališta, volim slušati klasičnu glazbu, pohađati satove fitnesa i ići u teretanu, volim jesti ispravno i održavati svoju figuru u dobroj formi. Volim šetati uz more i obožavam susresti izlaske i zalaske sunca. Ja sam jako dobar kuhar. Provođenje vremena na otvorenom, šetnje na svježem zraku. Trudim se da svaki dan svog života provedem na zanimljiv način, jer ne volim da mi bude dosadno.Ja sam vrlo svestrana osoba. Imam mnogo različitih interesa i hobija. Radim kao liječnica, pa rado čitam raznu znanstvenu literaturu, kako bih unaprijedila svoje znanje i vještine. Također volim čitati ljubavne knjige, tako se dobro osjećaju, prava ljubav pobjeđuje sve i mislim da bi to trebalo biti i u stvarnom životu. Želim pronaći svoju pravu ljubav. Osim čitanja, uživam u biciklizmu i raznim drugim sportovima. Volim igrati tenis i golf. Volim i putovanja! Imam san – želim vidjeti cijeli svijet! Do sada, nažalost, nije išlo, ali ja sam prilično mlad, pa sam se zakleo – sve će biti. Imam jednu tetovažu na nozi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji će voljeti mene i moj karakter, koji može voljeti mene i moj karakter. Nisam zahtjevna u vezama, nije me briga što muškarac radi i kako izgleda, glavno da sam se pored njega osjećala sretno, meni je ovo najvažnije u muškarcu, bit će mi drago ako će moj muškarac ima svoje hobije i pričat će mi o njima.Tražim samouvjerenog muškarca dobrog srca i dobre duše. Nije me briga za godine, izgled i meni je glavni njegov odnos prema meni. Trebam njegu i zaštitu. Želim znati da će uvijek biti tu u teškim trenucima, podržati me i neće me izdati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page