MILOJKA"ŽIVIM I RADIM NA SELU ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE " - Najnovije Vijesti

MILOJKA”ŽIVIM I RADIM NA SELU ZELIM UPOZNAVANJE I DRUZENJE “

kol18,2022

LIK
Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je jako drago svaki dan i trudim se da dane provedem sretno. Ja sam ta osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sam, ali ne dovoljno sretan. Mislim da bi u mom životu trebao biti netko s kim mogu podijeliti svoju radost i osjećaje. Treba mi pažljiv muškarac, njegove snažne ruke i ljubav. I spremna sam mu dati svoju ljubav i nježnost.Za sebe mogu reći da sam jako vesela i nježna djevojka. Vesela i s dobrim smislom za humor. Volim se šaliti i smijati i mislim da ljepota počinje osmijehom. Moj posao je vezan uz ljepotu. U Ukrajini stvaram lijepe poznate pop ljude. Volim svoj posao. Lako mogu naći zajednički jezik sa svakom osobom. Volim puno učiti i upoznati nove ljude. Gledam na život širom otvorenih očiju.

INTERESI
Volim provoditi vrijeme aktivno i ne volim dugo ostati kod kuće. Kad je ljeto volim otići na jezero i izležavati se na suncu kada zima obožavam nebo i smrznuti, svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i samo se zabavljati sa svojim prijateljima!Volim aktivne slobodne aktivnosti i volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Imam divne roditelje. Volim se baviti sportom i odvojiti vrijeme za sebe. Volim čitati i učiti o poznatim vizažistima jer jako volim to što radim.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, dobrotu i odgovornost. Želim da bude pažljiv prema meni i iskren. Za mene će biti vrlo važna njegova iskrenost. S njim želim biti svoja, igrati se snijega, nasmijavati se i raditi sve što želimo.Imam veliki san i vjerujem da će mi se san ostvariti. Sanjam o velikoj i svijetloj ljubavi, kao u bajkama. Sanjam muškarca koji će me voljeti više od svega. Želim biti blago za svog muškarca. Pa, naravno, sanjam da volim. Tražim ljubaznog i romantičnog suputnika i vjerujem da ću vas ovdje upoznati.Želim pronaći muškarca, zanimljivog, iskrenog, strastvenog, koji će mi pokazati što je prava ljubav. Vjerujem u ljubav i blistavost na prvi pogled. Jako mi je važno da znam što za tebe znači ljubav, kakva si osoba sa svojom ženom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page