VIKI"ŽIVIM I RADIM U NORVEŠKOJ ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE JAVITE MI SE" - Najnovije Vijesti

VIKI”ŽIVIM I RADIM U NORVEŠKOJ ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE JAVITE MI SE”

kol17,2022

LIK
Vjerujem da se čovjek ne može zaljubiti u drugoga dok nije zaljubljen u sebe. U sebi osjećam dovoljno topline i sreće da volim drugu osobu. Ili možda čak dva. Ipak, želim da shvatite što mislim na pravi način, haha. Mislio sam na naše buduće dijete. Tako me zanima odakle ti sada čitaš moj profil. Možete biti na drugoj strani naše kugle, to je nevjerojatno, zar ne? Pišite mi, molim vas, stvarno bih volio znati više o vama!O meni se može reći mnogo različitih pridjeva: dobro uravnotežena, osjetljiva, nježna, privržena, puna ljubavi, topla i draga osoba. No, dobro, valjda svaka prosudba može biti dosta subjektivna. Stoga mislim da je bolje da sami donesete sud putem komunikacije. Bilo bi mi drago da si pogledao moj profil i odlučio da pišeš.

INTERESI
Često radim od kuće, tako da vježbam kod kuće (joga, ples), volim igrati društvene igre u društvu i ponekad organiziram druženja s prijateljima kod kuće.Volim sport i vodim zdrav način života, idem u teretanu i radim na svojoj figuri, volim postavljati ciljeve i prihvaćati ih! Ja sam vrlo svrsishodna žena, vrijedna i ne bojim se preuzeti odgovornost! Možete se osloniti na mene u nevolji!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tko može postati središte moje ljubavi i naklonosti je osoba koja vjeruje u ljubav. On je odgovoran, nježan, romantičan, koji se zna šaliti i nasmijati sam sa sobom. Cijeni obiteljske odnose. Ne boji se prevladati teškoće koje se mogu dogoditi tijekom života. Vjeruje u čuda, a ponekad i sam može učiniti prekrasne stvari. Ako si ovo ti, a slobodni ste, pišite mi!Ja sam opuštena osoba, tražim nekoga s kim ću provesti život ili samo da te upoznam i popijem ugodan razgovor i kavu. Poštovanje i lojalnost su mi važni. Tražim privrženu osobu punu razumijevanja, odanu osobu punu poštovanja i povjerenja koja traži nekoga s jakim obiteljskim vrijednostima s kime mogu graditi budućnost. Vjerujem da će mi ovaj spoj pomoći u traženju takvog čovjeka.Nadam se da ću pronaći nekoga tko želi obitelj i dug i sretan život sa svojom voljenom ženom i djecom. Želim sve dijeliti sa svojim mužem, biti njegova prava druga polovica. Želim pored sebe imati brižnog muškarca. Volim kada moj muškarac obraća pažnju na jednostavne stvari poput moje frizure ili dizajna noktiju. Volim kad pokaže interes za mene i pita kako mi je prošao dan. Neću gubiti život u svađama i raspravama, uvijek ću izgladiti situaciju i pronaći kompromis,

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page