EDINA(33)”USAMLJENA SAM I ŽELIM UPOZNAVANJE JAVITE MI SE”

kol17,2022

LIK
Bog mi nije uskratio prirodnu ljepotu, sklad i šarm. Ali osim toga ja sam dobra, ljubazna i srdačna osoba. Ja sam mršave naravi – senzualna i ranjiva. Uvijek nastojim pomoći onima kojima je pomoć potrebna, i kada je to moguće. Živim s osjećajima i uvijek pokušavam stvoriti ljepotu oko sebe; Trudim se stvoriti raspoloženje na sve moguće načine. Volim odmor i zabavu, volim putovanja, umjetnost i sport. Sanjam sretnu obitelj punu ljubavi. Ulažem svoju dušu u sve što radim.Volim putovati. Volim posjećivati ​​radionice. Volim kupovati pretplate na razne tečajeve i tečajeve – jako sam inspiriran isprobati nešto novo i uživati ​​u tome. Volim si samo kupiti veliku šalicu kakaa i samo šetati parkom sa svojim mislima i možda glazbom u slušalicama.

INTERESI
Ja sam vrlo svestrana osoba. Imam mnogo različitih interesa i hobija. Radim kao Frizerka, pa rado čitam raznu znanstvenu literaturu, kako bih unaprijedila svoje znanje i vještine. Također volim čitati ljubavne knjige, tako se dobro osjećaju, prava ljubav pobjeđuje sve i mislim da bi to trebalo biti i u stvarnom životu. Želim pronaći svoju pravu ljubav. Osim čitanja, uživam u biciklizmu i raznim drugim sportovima. Volim igrati tenis i golf. Volim i putovanja! Imam san – želim vidjeti cijeli svijet! Do sada, nažalost, nije išlo, ali ja sam prilično mlad, pa sam se zakleo – sve će biti. Imam jednu tetovažu na nozi. Ovo je jelen. Volim životinje, pa sam sebi napravila ovu tetovažu. Zapravo, htjela sam ispuniti tetovažu u obliku svog psa – mopsa Nancy, ali sam mislio da kasnije, kada moja dobra Nancy neće biti sa mnom, moja tetovaža će me uvijek podsjećati na nju, pa sam se predomislila i preparirala kraljevskog jelena. Volim se razvijati i usavršavati.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim samouvjerenog muškarca dobrog srca i dobre duše. Nije me briga za godine, izgled i meni je glavni njegov odnos prema meni. Trebam njegu i zaštitu. Želim znati da će uvijek biti tu u teškim trenucima, podržati me i neće me izdati. U mom srcu gori vatra i želim pronaći svog muškarca. Društvena sam i dovoljno pametna pa mi treba muškarac koji će mi postati zanimljiv sagovornik. Volim putovati, pa tražim nekoga tko je spreman otvoriti mi nove svjetove.Htjela bih upoznati jednostavnog čovjeka koji će moći doživjeti iskrene osjećaje prema meni. Voljela bih podijeliti svoju sreću, ljubav i brigu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

IZVOR.SAZNAJEMOZAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page