DADA(38)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE JAVITE MI SE”

kol16,2022

LIK
Sportska sam žena i vrlo kreativna osoba! volite stvarati elegantne fotografije! volim umjetnost posebno modeliranje! Odlazim u teretanu 2-3 puta tjedno i idem na istezanje! Više volim tuširanje nego kupanje kad sam sama, ali vidjet ću ako je moj muškarac sa mnom ) Mislim da je ljepota unutrašnja i nije me briga kako muškarac izgleda, brine me da li ima ljepotu duše i dobrog srca! Ne jedem slatkiše, ne za održavanje figure imam alergiju ((Jako sam romantična i jako je tužno što ljudi danas zaborave na to i ne zadržavaju romantiku i ljubav u svojim odnosima kao prije, ali što se mene tiče – ne želim da mi srce bude hladno i nepristojno, želim da se otvori i puna ljubavi i strasti i ja bih svom muškarcu pokazala što mogu učiniti za našu ljubav i našu budućnost i bilo bi iskreno, što je jako važno, jesam li u pravu? Bio bih tvoj anđeo i štitio bih te, samo mi reci hoćeš li to?

INTERESI
Zanimljiva sam u svakoj vrsti umjetnosti) Volim otkriti nešto novo i cool! Cijenim lijepu umjetnost! Volim posjećivati ​​muzeje u drugoj zemlji! I još jedna moja strast je sport ) Sve radim u dobroj formi i volim biti sportski i vruće ) sviđa li ti se to ? ) lol siguran sam da znaš )Budući da sam nježna i sofisticirana osoba, nedostaje mi izdržljivosti… zato se volim baviti sportom, to u meni razvija čvrstinu. Volim šetati po svježem zraku, crtati..

NJEZIN TIP MUŠKARCA
pravi muškarac s pravim osjećajima prema meni! mrzim laži i obećanja! ako si mi muškarac pišeš, pošalji svoje cvijeće sa nekim lijepim parfemom i traži moju poštu) odvedi me svojoj kući i pazi na mene! ne volite čekati! čovjek mora djelovati i tvoje riječi moraju uvijek biti na djelu!Sigurna sam da se jaki odnosi temelje na obostranim osjećajima i razumijevanju i ako želite to razumijevanje, morate biti iskreni prema partneru i morate ga prihvatiti takvog kakav jest i ne pokušavajte promijeniti ovu osobu već postati njegova zrak, njegov život i njegovo srce… Netko bez koga ova osoba više nikada ne bi zamislila svoje dane. Mislim da je to moguće i zato što sam jako zrela i mudra žena, znam naći kompromise, zajednički jezik i postati prijatelji, a onda i odlični partneri i htjela bih to pokazati svom muškarcu, jer bi mi trebale neke njegove akcije stranu, a onda – mi bismo svoju budućnost gradili na jednakim dijelovima….

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj