INES”RASTAVLJENA SAM I ZELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE”

LIK
Ja sam vesela i lagodna žena koja teži harmoniji i razvoju. Već sam dovoljno zrela da postavim sve svoje prioritete i ciljeve, te uspješno krenem prema njima i dosegnem nove visine. Uvijek sam otvorena, ljubazna i uvijek vidim samo pozitivne strane u svakoj situaciji. Moj životni kredo: uvijek nađi najbolje u životu!Ja sam mlada, nježna, društvena djevojka. Volim sport, hranu i putovanja. Idem na bodybuilding treninge tri puta tjedno. Od djetinjstva sam sanjala da ću odrasti i pomagati ljudima, želila sam postati pedijatar. Sada sam odrasla i radim kao model. usrećujem ljude. Sviđa mi se što pomažem ljudima i uvijek sam zadovoljan u duši. Moj najveći san je pronaći pravu ljubav. Zaljubiti se. budi fin, uživaj u svakoj minuti pored mog muškarca. Koji je tvoj najdraži san?

INTERESI
Volim jahati konje, crtati, putovati zrakoplovom i automobilom. Jako volim cvijeće, zato se bavim njegovim uzgojem! Ponekad se ni moj jezik ne usudi to nazvati hobijem, jer ovo je samo ogroman dio mog života. Volim miris i pogled na svježe cvijeće i uživam vidjeti rezultate svog rada. To je ono što mi pruža zadovoljstvo i utjehu. Uvijek ću naći vremena za svoje favorite, unatoč prilično zauzetom rasporedu. Cvijeće jednostavno neće pitati imam li vremena ili nemam. O njima uvijek treba paziti pa je ovo više od hobija. A ja želim biti mali sitan cvjetić za svog muškarca pa će uvijek naći vremena za mene i cijeniti me a ja ću samo za njega cvjetati i cvjetati! Također me zanimaju prekomorske kulture, duboko me zanimaju azijska i afrička kultura,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Čini mi se da će se pored mene samo miran i razuman čovjek osjećati dobro i ugodno. Želim da bude brižan i siguran u sebe kako bismo bili savršeni jedno za drugo. Želim dati svu svoju ljubav i nježnost muškarcu koji jasno zna što želi u životu, i s kojim se nećemo igrati, već zajedno idemo u ozbiljnu budućnost.Ja sam vrlo otvorena i jednostavna djevojka. Ako sam prije uvijek u glavi imala idealan tip muškarca, sada sam shvatila da to nije bitno. Ne trebate ograničavati i idealizirati muškarca u svojoj glavi. Za mene je najvažnije poštovanje i odanost. A ostalo je sporedna stvar. Ako ste otvoreni za jednostavnu djevojku poput mene, onda ste dobrodošli. Uvijek vjerujem da je komunikacija ključ uspjeha. Zreli ili mladi, nije bitno da li se dobro slažemo jedno s drugim. Sa svoje strane obećavam podršku, brigu i odanost i pripremam najukusnije doručke)

IZVOR:SAZNAJEMOZAVAS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link