SONJA"ŽIVIM SAMA U RASKOSNOM STANU ŽELIM DRUZENJE I LJUBAV" - Najnovije Vijesti

SONJA”ŽIVIM SAMA U RASKOSNOM STANU ŽELIM DRUZENJE I LJUBAV”

kol20,2022

LIK
Mnogi muškarci sanjaju da imaju idealnu družicu, koja će kasnije postati izvrsna supruga i domaćica. A dame, zauzvrat, nastoje razviti pozitivne osobine kako bi neprestano oduševljavale svog partnera. Uostalom, u svakoj obitelji “duša” je supruga. Ona daje ton braku, podržava odabranika, pazeći na red i atmosferu u kući. Ne volim govoriti o sebi “naglas”, ali mogu istaknuti glavne kvalitete: Mudrost – Ona dolazi s godinama i životnim iskustvom. Ali što se prije pronađe, to bolje. Često se odnosi na sposobnost pronalaženja kompromisa u svemu. Kad je suputnica spremna zajedno gledati nogomet, iako ne voli sport. Ili ide s nekim gospodinom na koncert njegovog omiljenog benda. Sposobnost prilaska do tanjura. Ljepota – briga o sebi – očite stvari. Volim izgledati prirodno, kozmetika na minimumu. Još više ističem unutarnji svijet, svu ljepotu unutarnjeg svijeta možete osjetiti samo ako to želite. Sposobnost ljubavi – o tome možete pričati zauvijek. Ljubav je predivan osjećaj i važan detalj svake veze. Donosi sreću i duhovnu harmoniju i pomaže da obitelj bude stvarno jaka. Ostalo vam mogu reći osobno…
Ja sam za iskrenost u svemu. Volim biti iskren prema ljudima oko sebe i želim da oni budu iskreni prema meni. Volim otkrivati ​​nove stvari za sebe i provoditi vrijeme sa svojim najdražima.

INTERESI
Volim fitnes i kuham. Da, volim ukusno kuhati i ne zaboravljam da trebam sagorijevati kalorije. Vjerojatno se, kao i svaka normalna žena, trudim održati svoje tijelo u lijepoj formi.Volim voziti auto, volim čitati knjige (volim knjige o biznisu, o uspjehu stvarnih ljudi i pokušavam znanje pretočiti u stvarnost). Putovanja su prilika da se osjetimo u drugačijoj stvarnosti, jer smo odavno naučili uživati ​​u onome što imamo, pa uvijek treba naći vremena da vidiš nešto novo, „a ne ovako“. Trudim se putovati u inozemstvo barem jednom godišnje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji će me istinski voljeti i cijeniti. Tražim muškarca koji će mi postati vodič kroz život. Muškarac kojeg bih voljela vidjeti pored sebe trebao bi biti hrabar, pošten i snažan.Iskreno govoreći, dugo se nisam osjećala potrebnom, želim pronaći muškarca koji će se šaliti sa mnom, koji će me probuditi mirisom svježe skuhanog doručka. Volim humor, to je naš eliksir dugovječnosti. Želim se osjećati podržano – to je jako važno u vezi. Mogu sa sigurnošću reći da će moj muškarac dobiti sve zauzvrat.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page