AZRA"ŽIVIM I RADIM U DANSKOJ I ŽELIM UPOZNATI ZRELIJEG MUSKARCA" - Najnovije Vijesti

AZRA”ŽIVIM I RADIM U DANSKOJ I ŽELIM UPOZNATI ZRELIJEG MUSKARCA”

kol20,2022

LIK
Ja sam jednostavna brižna žena koja je ovdje da pronađe ljubav svog života. Opuštena sam, vesela, s dubokim smislom za humor. Odana sam i brižna, vodim posao i to mi oduzima veliki dio života, ali želim usporiti kada nađem muškarca i posvetiti više vremena njemu i našim odnosima. Dajem i velikodušan sam. Ja sam skromna i brižna dama. Ja sam žena s kršćanskim vrijednostima. Ne volim igre i laži i ovdje samo iz čistih namjera, želim se zaljubiti. i spreman sam za susret vrlo brzo. Također sam brižna, privržena žena. Strastvena sam, nježna i vesela. Vrlo sam spremna upoznati svog čovjeka u Ukrajini ili inozemstvu.Ja sam iskrena žena otvorenog uma i ovdje tražim ozbiljne veze. Jako volim djecu i u budućnosti sanjam o velikoj obitelji. Ja sam vrlo svrsishodna osoba, ako imam san, učinit ću sve da ga ostvarim. Sada mi je san osnovati obitelj i vrlo sam precizan u potrazi. Nadam se da ću pronaći svoju drugu polovicu na ovoj stranici za upoznavanje.

INTERESI
Imam veliki izbor hobija. Volim voziti auto i čak sam pohađala tečajeve ekstremne vožnje. Obožavam pjevati kad sam sama. Pisao sam poeziju. Volim kuhati i vježbati u teretani.Volim putovanja – to je moja najveća strast. Također volim posjećivati ​​teretanu i ostati zdrav. U isto vrijeme volim čitati knjige, posebno one smislene, o ljubavi ili povijesne knjige. Volim vrtlarenje, pletenje i pečenje.Tražim čovjeka koji će me usrećiti. Ne treba mi puno. Želim osjetiti da netko misli na mene 24 za 7 i tko je spreman učiniti sve za mene. Spremna sam dati sve što imam osobi koju volim i želim da moj muškarac bude takav. Želim da moj muškarac bude pun poštovanja i odlučan, i on bi trebao shvatiti da kao moj muškarac ima mnogo odgovornosti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam da nađem svoju srodnu dušu, ne pristajem na manje. Tražim brižnog, privrženog, odanog i miroljubivog dečka koji je spreman podijeliti svoju usamljenost sa mnom i kao rezultat toga pronaći zajedničku sreću i ljubav. Želim pronaći muškarca punog ljubavi i nježnosti, vrućeg, strastvenog prema životu i svojim interesima.Ovdje tražim tipa koji ima ozbiljne namjere. On mora biti jedna žena, muškarac s vrijednostima i željom da se zaljubi i voli, naravno. Cijenim privrženog i odanog muškarca, brižnog i odanog. Želim pronaći muškarca koji je lagan i ima smisla za humor. Želim da moj muškarac bude spreman za skori susret. Moj čovjek će me pronaći ovdje, sigurna sam.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page