BUGARKA TRAZI MUSAKRCA KOJI CE JOJ NAPRAVITI DETE

ožu14,2024 #BUGARKA #ljubav

Interesi:

Volim aktivan način života, putujem puno po svijetu. Volim učiti običaje drugih zemalja. Jako volim putovati po Ukrajini. Često idem na “vikend turu”! Volim i kuhati hranu, i to radim s velikim zadovoljstvom. Cijeli život sam se bavio plesom, isprobao stilove kao što su: ballroom, jazz funk, contemporary, oriental. Volim i voziti bicikl, trčati ujutro u parku i naravno jogu.

Samoopis:

Ja sam otvorena i pozitivna dama! Uvijek idem naprijed (ne gledajući u prošlost) samo uzdignute glave. Volim uživati ​​u životu. Jasno shvaćam i znam da je moja sreća negdje vrlo blizu. I svakako ću te upoznati! Ja sam optimist, vesela i vrlo društvena žena. Cijenim ono što imam i znam da se treba potruditi da dobijem više. Ne bojim se poteškoća. Prepreke svladavam s povjerenjem i bez straha. Uvijek jasno znam što želim u ovom životu.

Kristyna traži:

Moj muškarac je onaj koji je spreman postati vitez za mene. Moj idealan muškarac je dovoljno hrabar da osvoji moje srce. Ovo je upravo ono što tražim. Također, moj muškarac je pun ljubavi, iskren i pošten prema meni. Moj čovjek je čovjek s kojim nam je lijepo zajedno, s kojim želim biti stalno i do kraja života!

UKOLIKO SMATRATE DA STE KANDIDAT DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page