MILUNKA”IMAM 34 GODINE I ZIVIM NA SELU ZELIM OZBILJNOG ZA BRAK DA MI SE JAVI”

ožu15,2024 #Brak #ona selo

Interesi:

Ovo je zapravo prvi put da govorim o svojim interesima i hobijima. Ovo je prvi put da moram govoriti o svojim interesima i hobijima. Pa, počnimo s najzanimljivijim. To je najtajnija i najosobnija… Pišem poeziju. Na razne teme, ono što mi je na duši na papiru. Ako nekako uspije, poslat ću ti jedan. Sljedeća je priroda. Inspirira me na neke nove podvige, razmišljanja kao da te priroda obnavlja kad si sam s njom. Jednom riječju, šetnja prirodom. Također, volim naučiti nešto novo o prirodi, njenoj flori i fauni. Privlači me i osjećam se kao da postajem dio tog svijeta. Mogla bih još puno toga napisati jer moja fascinacija kao da nema granica. Ali budući da čitate ovaj tekst, volio bih čuti vaše interese, što radite da skrenete misli sa svakodnevice?

Samoopis:

Ne postoje savršeni ljudi. Ali postoje ljudi koji mogu biti savršeni za nas, a jako je važno sresti takvu osobu u životu! Razumijem da na ovakvim internetskim stranicama za upoznavanje ima mnogo slobodnih žena koje žele upoznati jednog i jedinog muškarca! I ja sam jedan od njih! Svaka je jedinstvena, sa svojim karakterom i društvom, ali svaka je individualna. Voljela bih da, čitajući ovo, pomislite da bih ja mogla biti žena koja vam može pružiti sreću. Da, nisam savršena, ali sam prava, iskrena, vjerna, imam puno dobrih osobina, ali ima i onih loših! Ali to nije toliko važno koliko možemo li priznati te pogreške. Postojat će jedna osoba u tvom životu koja će voljeti sve ono na tebi zbog čega su se drugi okrenuli od tebe. Možete li me zamisliti kao ovu osobu u vašem životu?

Milunka traži:

Želim da mi moj muškarac bude podrška. Moja jača strana, s kojom se neću bojati budućnosti. Muškarac koji se ne boji odgovornosti i spreman je uvijek biti sretan sa svojom ženom. Muškarca koji će me cijeniti ne samo zbog mog izgleda već i zbog mog odnosa prema njemu i mom unutarnjem svijetu. Čovjek kojem će poštovanje prema meni biti prioritet i to će biti obostrano. Želim biti prava ukrajinska nevjesta u rukama pouzdanog, zrelog muškarca koji će čak i na ovoj internetskoj usluzi za upoznavanje znati da žene cijene brigu i poštovanje više od svega na svijetu! Možda si baš ti čovjek kojem mogu dati svoje srce?

UKOLIKO ZELITE DODJATE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page