BOJANA-BOKA”IMAM 39 GODINA I ZELIM UPOZNATI MLADJE”

Interesi:

Ovdje bih mogLa puno napisati o svojim interesima. Ali moj glavni hobi su putovanja. Posjetio sam mnoge zemlje u Europi i Kinu. Želite li mi se pridružiti na sljedećem putovanju?Moji hobiji nisu originalni – putovanja, kuhanje, čitanje, ples, glazba i sport. Što drugo? Moda i umjetnost. Mnogo brinem o svom zdravlju i nadam se da ću naći muškarca koji će biti isti. Želim da budemo zdravi i sretni, zato moramo biti aktivni. Koji je tvoj omiljeni sport? Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje interese?

Samoopis:

Lijepo je što sada čitate moj profil. Nadam se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive informacije. Vrlo sam otvorena i ambiciozna. Volim djecu i životinje. Volim dobre, ljubazne, aktivne i otvorene ljude, poput mene. Također, druželjubiv sam i otvorenog srca. Teško je govoriti o sebi, ali bit će mi lakše odgovoriti na vaša pitanja!

Bojana  traži:

Muškarac mojih snova zna što želi i sigurno me želi! Trebao bi poštovati i voljeti svoju ženu. Sanjam upoznati čovjeka s kojim ću provesti cijeli život u ljubavi i zadovoljstvu, radosti i sreći, čovjeka s kojim ćemo raditi puno aktivnosti zajedno! Uvijek se trebamo brinuti jedni o drugima i pokazivati ​​ljubav jedni drugima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page