MESECIMA SAM VARALA MUŽA , A ONDA SAM NAPRAVILA FATALNU GREŠKU: Zbog ove stvari me blam pojeo više nego zbog cele afere - Najnovije Vijesti

Mnogi bračni supružnici se iznenade i šokiraju kada saznaju da su prevareni, neshvatajući da je njihov brak već dugo u krizi.

Prevara je česta pojava u vezi i braku a praksa pokazuje da su i muškarci i žene podjednako skloni istoj. Predstavlja čin rušenja poverenja. Partner koji je varao izgubio je poverenje onog drugog partnera. Taj gubitak se teško nadoknađuje, jer poverenje se stiče postepeno a ruši veoma lako. Često je lakše oprostiti prevaru nego ponovo izgraditi narušeno poverenje. Problem sa tim je i činjenica da osobe koje su sklone prevarama u ljubavnim odnosima često su sklone i drugim oblicima laganja i neiskrenosti.

Žena je imala aferu pet meseci i uhvaćena je na delu kada je alarm njenog supruga upozorio na tajni telefon koji koristi za slanje poruka svom ljubavniku. 34-godišnja Veriti, koja nije želela da otkrije svoje puno ime, sada oseća grižu savesti zbog svog neverstva i načina na koji je njen suprug saznao. Kaže da on ne želi ni da je pogleda u oči, ali i dalje zajedno žive. Nakon što se sa suprugom i sinom osećala kao višak u svojoj porodičnoj kući, Veriti je započela aferu, uprkos priznanju da je varanje pogrešno.

Kao majka, kaže da je preuzela odgovornost za brigu o njihovom detetu i njihovom domaćinstvu – na kraju videvši kako gubi svoj “identitet”. “Otkako smo dobili sina, koji je apsolutno svetlo naših života, nemojte me pogrešno shvatiti, jednostavno sam se osećala kao necenjeni treći točak koji je takođe lepak koje drži porodicu na okupu. Pretpostavljam da sam se na neki način osećala kao da sam izgubila svoj identitet. A, kao živahnoj osobi koja voli da izlazi, to mi je jako teško palo. Sada sam samo mama”, priznaje Veriti.

Dolazeći kući s posla, a zatim kuvajući i čisteći, osećala je da radi u smenama od 16 sati bez ikakve podrške svog supruga. “Stvarno se osećam kao da on nikada neće razumeti mentalni teret koji preuzimaš kao majka, a koji muškarcu jednostavno ne pada na pamet”, nastavila je Veriti, “Iscrpljujuće je. Nisam nameravala da povredim svog muža, samo sam htela da učinim nešto za sebe, kao osobu, a ne kao mamu”. Pre otprilike pet meseci Veriti se priključila veb stranici za pronalaženje partnera i počela da razgovara s muškarcima na mreži. Na kraju je i kliknula s jednim muškarcem s kojim se vikendom viđa mužu iza leđa.

Ali, tajne i laži ove žene otkrile su se u nedelju, 23. aprila, kada se Vladina uzbuna u 15 sati signalizirala na njenom skrivenom telefonu. Veriti kaže da bi obično držala telefon zaključan u autu, ali u nedelju ga je ostavila u džepu kaputa, koji je bio obešen na čiviluku u njihovom hodniku. Ona i njen suprug krečili su spavaću sobu svog sina kada se aktivirala uzbuna – koja pokušava da upozori javnost na potencijalne opasnosti poput poplava. “Taman sam koristila svoj ‘pravi’ telefon kada je počela uzbuna. On se nije ni upalio, ali moj drugi mobilni zvučao je kao da je uzbuna za smak sveta. Pokušala sam da se pravim luda i glumila sam da ne razumem šta se to čuje. Pokušavala sam da siđem dole pre svog muža, ali on je sišao dole brže od mene, pronašao ga u džepu mog kaputa pre nego što sam uspela da ga sakrijem i onda je to bilo to, igra gotova”, objasnila je.

Veriti je znala da nema smisla ni pokušavati izmisliti izgovor, ali nije mogla da se natera da prizna da je imala petomesečnu aferu: “U tom trenutku nisam znala šta uraditi – srce mi je ubrzano kucalo i mogla sam da osetim kako mi se lice toliko zarumenelo da se činilo kao da doslovno gori, te kao da će se otopiti svake sekunde. Stajala sam tamo smrznuta s čudnim izrazom lica. Samo se sećam da je vikao ‘Hajde onda, reci mi’. Kada ju je suprug pitao ima li ljubavnika, ona je samo kimnula glavom i poželela da nestane: ‘Bio je to najgori trenutak u mom životu'”.

Iako veruje da je način na koji je njen suprug saznao užasan, ne misli da je ona jedini krivac za svoju aferu: “Žao mi je što sam ga povredila i niko se ne bi trebao nositi s tim. Verovatno to nikad sebi neću oprostiti, ali takođe, imala sam svoje razloge“.

Veriti nije sigurna da li njen ljubavnik zna da je njihova tajna otkrivena jer joj je suprug zaplenio telefon. Kaže da će se prijaviti na svoj nalog za upoznavanje na internetu i obavestiti ga, ali sada nije sigurna šta oseća prema njemu. “Treba mi malo vremena da procesuiram poslednjih nekoliko dana”, rekla je. “Ali, osećam se tako prljavo i kao da je sva strast nestala. Možda je to samo šok. Stvarno ne znam kako se sada osećam”.

Veriti je svojoj porodici priznala šta se dogodilo, ali sada žali zbog toga. Ljuti su na svoju ćerku jednako kao i njen suprug, ali se nada da će moći da ostane kod sestre nekoliko dana dok se situacija ne smiri. O tome da li misli da ima šanse za povratak iz ove situacije, Veriti je dodala: “Ako mi ikada oprosti… još uvek je sve to prilično sveže i još uvek živimo zajedno, što je trenutno jako neprijatno. Ne može ni da me pogleda u oči'”, prenosi

IZVOR:KURIR.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

× Kako vam mogu pomoći?