GOGA”OSTALA SAM MLADA UDOVICA I ZELIM NOVU PRILIKU JAVITE MI SE”

Interesi:
Bavim se modelingom, sudjelujem na modnim revijama. Volim putovati, bila sam u Turskoj, Italiji, Španjolskoj, ali moja velika ljubav je Pariz, grad romantike i ljubavi! Volim kuhati, najdraža mi je talijanska kuhinja. Volim sport, ples, vožnju, aktivnosti na otvorenom, shopping, psihologiju, posao, kazalište, crtanje. Večeri volim provoditi uz knjigu i dobre filmove.

Samoopis:
Moja osnovna djelatnost je rad kao medicinska sestra, volim ovo zanimanje, au budućnosti razmišljam o tome da postanem liječnica. Volim pomagati ljudima i želim izliječiti što više ljudi. Završila sam glazbenu školu, smjer vokal, jako volim pjevati, ali pjevam uglavnom za sebe. Ja sam prijateljski raspoložena i romantična dama.

Goga traži:
Sanjam o susretu s pristojnim muškarcem koji treba brigu, ljubav i nježnost, za kojeg je obitelj glavna stvar. Kod muškaraca cijenim poštovanje, iskrenost i odanost, smatram da ako tih kvaliteta u vezi nema, onda je veza osuđena na propast. Za mene je najvažnije da me moj muškarac može voljeti svim srcem i dušom, muškarac koji je spreman za novu fazu u životu sa ženom koja voli. Budi svoj, pokaži mi koliko si divan i mogu se zaljubiti u tebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page