Devojka rekla da ne treba imati ništa sa muškarcima koji su švorc: U komentarima je nazivali sponzorušom - Najnovije Vijesti

Devojka rekla da ne treba imati ništa sa muškarcima koji su švorc: U komentarima je nazivali sponzorušom

kol19,2023

Kralov se u drugim klipovima bez stida hvali otmenim prednostima žene bogatog čoveka
Da je osuti paljbu po nekome na društvenim mrežama lako uverili smo se više puta, a čini se da se to najčešće dešava kada se “pohvalite” određenim stvarima u svom životu koje su drugima trn u oku.

Na sijaset uvreda naišla je influenserku koja je, dok je hvalila svog muža zbog njegovog “dubokog džepa”, viralno podsticala žene da se zabavljaju samo sa momcima koji dobro zarađuju.

Ali njen savet jednostavno nije naišao na pozitivne kritike.

– Svakodnevni podsetnik da nikada ne izlazite sa muškarcima koji su švorc – pozvala je “TikTok” dizajnerka Sofija Kralov, sa sedištem u Dubaiju, u tekstu na ekranu svog kontroverznog klipa.

Snimak koji je skupio više od 1,3 miliona pregleda, prikazuje brinetu koja uživa u vožnjama helikopterom, dizajnerskim tašnama, luksuznim automobilima i gomilama novca svog supruga Tomasa Kralova, bogatog menadžera hedž fondova i jutjubera.

Kralov se u drugim klipovima bez stida hvali otmenim prednostima žene bogatog čoveka, kao što su ogromni buketi ruža, egzotični odmori, zavidni spa tretmani. Ali umesto da su bile zaslepljene njenim glamuroznim ukrasima, žene su bile razočarane njenom pretpostavljenom finansijskom zavisnošću.

Ne, hvala, radije bih da imam svoj novac i budem zaljubljena – napisala je jedna žena u komentarima.

– Znači, vraćamo se 100 godina unazad i ponovo zavisimo od muške plate? Odlična poruka – napisala je jednako neimpresionirana žena.

– Dnevni podsetnik – postanite nezavisne. Ne treba nam muškarac da se brine o nama – dodala je druga.
Međutim, drugi, uključujući ogorčene muškarce, posramili su Kralov zbog njenih saveta.

– Može li mi neko objasniti, molim vas, gde je veza između toga da nikada ne izlazite sa švorc muškarcem i da zavisite od bogataša ili bilo kog muškarca? – pitala je ona u novom videu.

IZVOR:(Telegraf.rs)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page