Uzela sam mužu telefon i SKAMENILA SE! ‘Gde si, LEPA ŽENO’, pisao je NEKOJ, a ono što je dalje slao me je DOTUKLO: Kad je pomenuo Zrenjanin, sve kockice su se složile

kol20,2023

Šta kada se poverenje jednom izigra? Ima li povratka ili je svaka sitnica dovoljan povod za sumnju i strepnju? Jedna žena iz Srbije upravo sebi postavlja ovakva pitanja nakon što je u telefonu svog supruga pronašla poruke malo slobodnije forme i sadržaja sa nepoznatom ženom. Sada želi da zna šta da radi. Pita se da li je paranoična ili treba da se suoči sa njim čim pre. Njena ispovest je osvanula na društvenim mrežama i situaciju spoznaje je opisala do detalja.

“Imam jednu situaciju, pa me zanima mišljenje sa strane. Juče sam uzela muževljev telefon, inače to stalno radimo, nemamo šifre na telefonima i možemo u bilo koje doba dana da koristimo tuđe telefone, da prebacim slike našeg 18-mesečnog deteta. Dok sam ulazila da pošaljem slike, videla sam da mi je predložio neka dopisivanja na WA da tu pošaljem sliku i vidim ime i prezime neke zene. Uđem na WA i imam šta i da vidim. Čet sa ženskom osobom (ta osoba mi je pomenuta ranije) jer je upoznao na radničkim igrama nekih 15-ak dana ranije, ali nisam znala da su se čuli. On se njoj javio sa “gde si lepa ženo” i tu dopisivanje ide najnormalnije, ali mi je par rečenica zapalo za oko poput “možeš da mi pišes uvek i vikendom i osećam se kao da imam aferu hahaha”, gde mu ona odgovara da je to odlican osećaj, na šta on kaže: “jeste ako voliš to uzbuđenje, ostalo je dosadno” i neke “forice” sa njegove strane poput: “idi kod doktora da ti mene prepise kao terapiju” i “shvatio sam da ništa ne znam o tvom životu, a želim da znam sve”, započela je svoje izlaganje ova žena o potencijalnoj prevari, a zatim je navela kako se oseća.

“Malo je reći da sam razočarana. Uvek sam mu maksimalno verovala, nikada nisam ni pomislila da ovako nešto može da se desi. Za mene je ovo očigledan flert i strašna stvar koja se ne radi ako si u braku. Da napomenem da sam ja maksimalno opustena osoba koja nikada ništa ne brani, ne zvocam i nisam ga vezala na lanac, uvek je imao svu slobodu da ide gde hoće i radi šta hoće, ali očigledno preveliku. Ništa nisam rekla jer želim još da ispratim kako će se situacija razvijati i u kom pravcu će da ide to dopisivanje”, piše dalje.

Saznala je i gde živi dotična osoba koja flertuje sa njenim suprugom, pa su joj se određene kockice posložile.

“Da napomenem da je ona iz Zrenjanina, a pre neki dan mi je pomenuo kako će izgleda u avgustu morati na “Dane piva” u Zrenjaninu poslovno. Prevelika slučajnost. Da li sam luda i tripujem se, što ne mislim, ili je to normalno drugarsko dopisivanje? Made ne znam šta će oženjenom muškarcu nove ženske prijateljice, posebno ako je tip koji ne voli da stiče nove prijatelje – kako on sam kaže. Pukla bih i napravila haos, ali želim još dokaza”, napisala je na kraju.

IZVOR:ZENA.BLIC.RS

By admin

Sličan Sadržaj