ZGODNA MIRNESA”USAMLJENA SAM I ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE MI SE”

LIK
Preferiram zdrav način života i brigu o svom tijelu. Volim putovanja, već sam posjetio mnoge zemlje, ali također sanjam da vidim mnoge zemlje. Volim se opustiti s prijateljima na selu. Volim more i planine. Oduvijek sam želio živjeti blizu mora ili s vremena na vrijeme moći otputovati na more. Čitanje knjiga, odlazak u kazalište i kino je sve što volim. Vjerujem u sudbinu i u to da svatko od nas ima svoju drugu polovicu. Sigurno ću ga pronaći! Zato sam odlučio koristiti ovu stranicu za upoznavanje. Poznajem mnoge sretne obitelji i moji roditelji su mi primjer. Imam različite interese, moja je osobnost vrlo sveobuhvatna. Sve novo me zanima. Lako mi je upoznati nove ljude i nova mjesta. Nikada ne povisujem glas i nikad ne stvaram tešku situaciju. Odličnog sam zdravlja i nikad me ne boli glava! Ha-ha. Ja sam samodostatna osoba, puno radim. Moji prijatelji kažu da sam sjajna domaćica. Napravi korak prema meni, a možda i prema svojoj sudbini.

INTERESI
fitness, fly yoga, putovanja.Za sebe želim reći da sam vrlo talentirana djevojka. Brzo naučim sve novo za mene. Volim putovati i upoznavati svijet kakav jest. Volim kuhati, volim čistoću u kući. Također želim dodati da sam vrlo iskrena djevojka koja uvijek govori istinu onakvu kakva jest. Došla sam na ovu stranicu za upoznavanje zbog svog budućeg muža. Nadam se da neću dugo biti na ovoj platformi.U bliskoj budućnosti vidim se kao supruga puna ljubavi okružena obitelji! Često čujem ovo pitanje, a nikada prije nisam razmišljao o tome! Ali sada znam jasan odgovor na to! Zaista mi je dugo trebalo da shvatim da imam sve osim obične ženske sreće! Što je ženska sreća? -U voljenom muškarcu -U obitelji -U nježnosti – u harmoniji između muškarca i žene! Pa sam odlučio riskirati i pokušati iskušati sudbinu ovdje !!! Ima li ovdje tragača za ljubavlju?
< NJEZIN TIP MUŠKARCA Želim pronaći dušu punu ljubavi, muškarca koji će cijeniti ne samo moju lijepu figuru, već i moju osobnost. Ne treba mi dečko kojeg zanimaju klubovi, alkohol, skupe igračke i samo njegova karijera. Tražim muškarca starijeg od sebe, mirnog i sigurnog u svojim željama. Samo onaj tko zna što želi i može dobiti što želi. Trebam nježnog, senzualnog i dobrog muškarca, sposobnog za podvig za svoju djevojku, muškarca sposobnog za ljubav! UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link