“ROMANA IZ BUGARSKE ŽELI DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE JOJ SE”

LIK
Vrlo sam vesela, društvena, ujednačena žena. Dobro nalazim zajednički jezik s ljudima. Uvijek sam u harmoniji sa sobom, mislim da je to jako važno. Volim putovati s voljenima. Svaki dan slušam glazbu, ne mogu bez nje. Samo čitanje knjiga mi je hobi, u pravilu ih čitam prije spavanja. Uživam trčati ujutro. Čini me zdravim i pomaže mi da se održim u formi. Pokušavam se realizirati u raznim aktivnostima. Trudim se uvijek biti veseo i živahan. Ja sam romantična i energična mlada žena. Svi kažu da imam jako sladak i zavodljiv osmijeh koji ljudima pruža zadovoljstvo. Moja druga polovica, moj par, negdje u ovom ogromnom svijetu, a ja ga čekam otvorenog srca i iskrenih osjećaja. Rado ću podijeliti sa svojim voljenim muškarcem romantičnu večeru pripremljenu mojim rukama, obiteljski odmor tijekom našeg vikenda, kao i zajedničko gledanje filmova ili odlazak u kazalište. Želim izgraditi snažnu obitelj, jaku poput granita i skladnu, poput bajke! :)))

INTERESI
Volim kad je nebo napola zaspalo, a zrak tako svjež i čist. Volim noć, kada kiša pada ispred prozora, a ja stojim pored prozora i gledam ljude koji žure na romantični sastanak po kiši, a na sastanku se ljube, stojeći pod istim krovom. Volim toplu ugodnu atmosferu kod kuće kada te zlatna svjetlost s prozora poziva da dođeš kući i ispuniš svoje srce vjerom i brigom, iz činjenice da nisi sam, da znaš da si voljen i dobrodošao. Zanima me filozofija, skupljam rijetke predmete, volim putovati brodom.Sa sigurnošću mogu reći da sam ljubazna, iskrena, otvorena, osjećajna i komunikativna dama. Ja sam vedra i staložena, optimistična i vjerna žena. Unatoč ovim kvalitetama, vrlo sam jak i samouvjeren. Moj voljeni muškarac nikada neće požaliti što smo se upoznali. Voljet ću ga iskreno, svim srcem i dušom!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja sam ležeran, otvoren i iskren, ozbiljan čovjek za stvaranje sretnog svijeta za nas dvoje. Želim da smo oboje stvorili našu posebnu kemiju i privlačnost, stvari koje će svakim danom biti sve veće. Nikada ne pravim liste prednosti i mana, jer se za mene svako pojedino ljudsko biće sastoji samo od zanimljivosti koje bih želio znati i prihvatiti. I to je razlog zašto neću govoriti o nedostacima, jer koncentracija nedostataka i nedostataka nije blizu pozitivnog stava. Bilo bi mi drago čuti vas, S poštovanjem Romana!
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page