Koviljka: ”Imam 55 godina i još se nisam udala jer nisam pronašla pravog…Tražim muža!”

Koviljka

Koviljka, 55 godina još se nije udala

O meni

Zovem se Koviljka, a Kova mi je nadimak. Imam 55 godina, živim u Sarajevu. Slobodna sam, nisam se jš udala i nemam djece. Znam da je za djecu kasno, ali za ljubav – nikada. Za pravu ljubav nikada nije kasno, zar ne? Prava ljubav godine ne broji.  Slobodna sam i želim da upoznam nekoga sličnog sebi. Po zanimanju sam frizer, a bavim se trgovinom zadnjih dvadesetak godina. Zadooljna sam svojim poslom, putujem i nabavljam dobra i robu koja se traži danas, najviše među omladinom.  Pleminita sam, dobra i korektna.

Volim…

Iskrene, dobre, vrijedne, poštene i plemenite ljude. Ne gledam nikoga kroz vjeru i naciju. Za mene postoji samo dobar čovjek i loš čovjek. Po tome razlikujem ljude jedino. Poštujem svaki običaj i imam mnogo prijatelja koji su pripadnici drugih vjera. Obilazim ih i volim njihove praznike. Naravno i oni mene redovno obilaze i posjećuju za slavu, Božić i Vaskrs. Volim kolače i rado ih pripremam. Volim more i kad god imam priliku ću otići da se nadišem lijepog morskog zraka.

Tražim..

Iskrenog i potenog muškarca za vezu, a ko zna – možda i nešto više. Ja se nikad nisam udala, niti imam djecu, sa svojih 55 godina nisam se ostavrila kao majka, a i kasno je. Ali za ljubav nikad nije kasno. Voljela bih pronaći nekoga za sebe. Javite mi se na oglas ako ste zainteresovani za upoznavanje, izlaske, druženje… Možda se desi i ljubav, možda brak.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovome web siteu su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja dozvoljavamo jedino uz navođenje direktnog linka posta kojeg kopirate kao glavnog izvora. Svako drugo kopiranje će biti legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor 

 

Više ljubavnih oglasa potražite na našem web siteu u rubrici lični oglasi

https://topbalkaninfo.com/category/licni-oglasi/ 

Ukoliko želite možete se besplatno registrovati na našem web site-u Ljubavni Spoj te u velikom broju članova pronaći nekoga za sebe.

www.ljubavnispoj.com  

Foto: Profimedia

Facebook Comments