MOJE IME JE RADOJKA I ZIVIM I RADIM NA SELU I MNOGI MI SE SMIJU ZELIM DRUZENJE

LIK
Moja putovanja U GRAD su najmanje 5 puta godišnje! Ne mogu odletjeti u drugu državu ili drugi grad ni na 2 ili 3 dana, samo da se opustim i naučim nešto novo. Bila sam na mnogim imanjima ovog svijeta i nastavljam putovati u njima bez ikakvih problema, budući da imam mnogo prijatelja i veza s njima – to mi daje priliku da radim u različitim imanjima bez ikakvih ograničenja bez ikakvih problema. Možete li nekamo letjeti ili više volite biti samo u svojoj zemlji? Jako volim estetiku u stvarima. To mi je kao mali komadić perfekcionizma. Bez sumnje, svaka djevojka bi se trebala moći brinuti o sebi i paziti na svoj izgled. jesi li za prirodnu ljepotu? Nikad nisam volila operacije na ženskom tijelu, pa nisam dopustio da mi se bilo koji kirurg miješa u život! Iako možda sumnjate u veličinu mojih prsa? Želiš li se uvjeriti u istinitost moje ljepote?

INTERESI
Ja sam knjiški moljac – pročitam oko 100 knjiga godišnje i jako volim to raditi u slobodno vrijeme. Rijetko ćete me moći vidjeti kada sam slobodna od posla bez knjige u rukama ili slušalica. Roditelji su me učili čitati knjige od djetinjstva i još uvijek čitam puno knjiga, volim i filozofske knjige. Kako vam se čini čitanje? Možda najnoviji tisak? Ponekad gledam vijesti na TV-u, ali više volim čitati o svemu u novinama ili na kanalima s vijestima na telefonu – vrlo je zgodno. Imate li dobre prijatelje iz vlasti s kojima ste povezani? Ponekad se zna dogoditi da provedem puno vremena šminkajući svoje prijateljice za praznike ili vjenčanja, u tim trenucima možemo razgovarati o puno različitih stvari (ponekad čak i o našim muškarcima.. nažalost nemam što podijeliti od svog osobnog život još, ali siguran sam da bi mi mogao pomoći s tim, zar ne? Jeste li znali da sve djevojke vole raspravljati o svojim omiljenim muškarcima? Ne stvara li vam to neugodnost? Također volim pjevati i baviti se sportom. ) Slažem se?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Djevojke mojih godina još uvijek vjeruju u savršene veze, naravno! Ali čini mi se da su muškarci u naše vrijeme jako razočarani ženama i mnogi ne žele imati dugotrajnu ljubav koja će trajati do kraja života. Nažalost, konzervativizam brzo umire. Ali znam zašto se to događa! Je li vam ikada bilo slomljeno srce? Sigurna sam da su mnogi muškarci prestali vjerovati u ljubav i instituciju obitelji iz razloga što su se jako opekli. Brine li se i vas ovo? Bilo je mnogo problema u mom životu koji su mogli utjecati na moje odluke da prestanem tražiti voljenu osobu, ali nisam stala i nastavljam svojim putem, jer sam samouvjerena žena i znam da zaslužujem imati pravu ljubav. u budućnosti. Znaš li zašto želim muškarca koji je stariji od mene? Jer vaše namjere moraju biti ozbiljne i odgovorne. Biste li se nosili s jednim od najvažnijih zadataka u svom životu – izmamiti osmijeh na lice svoje žene i uvjeriti je da je napravila pravi izbor kada je pristala živjeti s vama? Idealni odnosi se grade kada se partneri poštuju. Znate li kako graditi odnose? Ili samo uništiti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page