Dok je MUZ bio u bolnici, SPAVALA sam s njegovim OCEM, a 2 reči su bile dovoljne da počne vikend - Najnovije Vijesti

Dok je MUZ bio u bolnici, SPAVALA sam s njegovim OCEM, a 2 reči su bile dovoljne da počne vikend

Ova afera bi mogla da je košta braka.Iako zna da je napravila ogromnu grešku kada je muža prevarila s njegovim ocem, jedna Engleskinja priznaje da nikako ne želi da okonča aferu sa svekrom.Muž mi je postao odbojan. Mrzela sam njegovu prisutnost, jedva sam čekala da ponovo ode na neki put. Ali, usledio je period u kojem je stalno bio kod kuće.Bivala sam sve nervoznija. Čekala sam da moj muž zaspi, zahrče i da se svekar konačno pojavi. Ali sve je bilo uzalud. Tada sam odlučila da idem na sve ili ništa.Tokom jedne jutarnje kafe, posmatrala sam svekra kako pomaže svekrvi da naprave doručak, i to mi je jako zasmetalo

– Znam da ne bih smela da se u tajnosti viđam s ocem mog muža, ali ne mogu da odolim iskušenju. Moj muž deluje patetično i nemoćno u poređenju sa svojim moćnim ocem – priznaje ona.– Muž me stalno zapitkuje zašto sam stalno nervozna i nezainteresovana. Pa, kako da mu kažem da je njegov otac zaslužan što sam se od devojke pretvorila u ženu – navodi žena i nastavlja:

– Sve je počelo kada je moj muž slomio nogu dok je igrao fudbal. Jedne noći sam se sa svekrom vraćala kući i pozvala sam ga na piće. Tada se ništa nije dogodilo, ali bilo je jasno da postoji mnogo naboja između nas – priča Britanka.Sledećeg dana sam odlučila da uhvatim “bika za rogove”! Bilo je dovoljno da mu pošaljem kratku poruku: Želim te, a on se svetlosnom brzinom stvorio u našoj kući. Naš prvi intimni odnos je bio brz i ekplozivan. Ljubio me je po celom telu i nikada u životu nisam doživela takvo zadvoljstvo. Naš vikend se nastavio i narednog dana, i bukvalno nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog – napominje ona.

Više se nisam plašila mraka. Jedva sam čekala da padne noć i da se moj novi ljubavnik konačno pojavi. Dolazio je svake noći, jedan sat posle ponoći, kada bih ugasila svetlo.
Nikada nismo pričali o tome, a on bi brzo posle ljubavnih igrarija jednostavno nestajao. Pomislila sam da se krije od supruge.
– Kada se suprug vratio kući, nastavila sam da se u tajnosti viđam s njegovim ocem. Vodimo ljubav gde stignemo, u njegovoj kancelariji, kolima ili u kući njegovog najboljeg prijatelja. Sada sam u ogromnom problemu jer moj muž stalno priča o preseljenju u Australiju. Tamo mu je ponuđen posao u brodogradilištu, a našlo bi se i neko zaposlenje za mene – navodi Engleskinja.– Ali, kako bih uopšte mogla da odem kad moj čovek iz snova živi samo jedan kilometar od mene – zaključila je žena.

IZVOR;OBJEKTIV.RS

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page