RENATA"IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSKARCE JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

RENATA”IMAM 27 GODINA I ZELIM UPOZNATI ZRELIJE MUSKARCE JAVITE SE”

sij18,2023 #Dodavanje #Lični oglasi

LIK
Duhovita sam, pažljiva, karizmatičana i pažljiva. Uvijek cijenim istinu, jer nikad ne lažem. Želim da naši ciljevi postanu zajednički, siguran sam da ćemo ti i ja naći zajednički jezik. Danas se mnogi toliko stide lijepih ljubavnih riječi. Ne, ne bojim se i ne sramim svojih osjećaja, ne sramim se govoriti o ljubavi. Želim ti dati sve svoje emocije, svu svoju ljubav. Ako tražite upravo takvu djevojku koja vam se spremna potpuno predati, onda znajte ako ovo čitate, to sam ja) Zaustavimo našu potragu i započnimo novu priču u našim životima.Ja sam optimistična djevojka koja živi svoj život sa strašću i zadovoljstvom, volim puno putovati. Želim se sjećati svakog dana. Želim da me tretiraju kao jedinu osobu punu ljubavi. Spremna sam doći i biti tvoja žena, znaj to. Ne volim prazna obećanja, ne volim laži. Sve što trebate znati o mom karakteru, u redu je ako ovdje razgovarate s drugom osobom – ne pokušavajte to sakriti.

INTERESI
Volim slikati. Kreativna osoba koja je u stalnoj potrazi za inspiracijom. Žao mi je moje vjerne životne družice koja će mi dati još više inspiracije. Bavim se volontiranjem kako bi sva djeca bila sretna, unatoč tome što imaju zdravstvenih problema. Jer svatko zaslužuje biti sretan. Bavim se jogom, posebno volim jogu u parku sama sa svojim mislima. U budućnosti želim imati takve šetnje sa svojom srodnom dušom, tko zna, možda u budućnosti i moja srodna duša poželi baviti se jogom kako bi održala svoje tijelo u skladu sa sobom.Volim crtati, volim šetati šumom za inspiraciju, posebno volim to raditi u zoru, u ovo doba priroda se percipira na poseban način. Shvaćate li što mislim?) Volim različite vrste sportova.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći osobu koja će biti lijepa i koja me može usrećiti. Koji će prihvatiti svu moju ljubav i cijeniti je. Ne volim prazna obećanja, pa ako ne bacaš riječi u vjetar, onda tražim tebe. Ako si ti onaj koga tražim, da započnemo novo putovanje u novi život? Naši kupidi su nas već čekali i žele da se slažemo) Pišem vam ovu informaciju da konačno shvatite da uvijek moramo biti zajedno, moramo prevladati sve prepreke, sve situacije i biti zajedno! Nemoguće je otjerati našu ljubav, ona nam neće oprostiti, a život bez ljubavi ne vrijedi ni novčića.Željela sam pronaći muškarca koji želi iskrenu i poštenu vezu. Želim biti u blizini pravog džentlmena, pametnog, šarmantnog, statuenog. Lijepo je kad pored tebe prođe lijep, karizmatičan muškarac i drži te za ruku, šapuće ti nešto na uho, od čega se sva zaprepastiš i zbuniš. Nikada neću tolerirati nevjeru, moj budući muž mora biti vjeran meni. Mora biti ljubavnik u krevetu, prijatelj u javnosti. Čekam te, moj budući muž.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page