MELISA(33)”ZIVIM SAMA IMAM SVE ALI NEMAM LJUBAV JAVITE MI SE”

Vjerojatno je teško govoriti o karakteru, ali moja rodbina kaže da sam dobra, s velikim smislom za humor, jer je rođena u Novom sadu , prijestolnici humora. Brižna, puna ljubavi, vrlo otvorena, uvijek spremna pomoći. Kad se pogledam u ogledalo vidim vitku zgodnu ženu velikog srca, romantične naravi, koja može zapaliti vatru u srcu muškarca. Ako tražite baš takvu ženu, onda sam ja.Ja sam mlada lijepa dama koju zanima puno toga. Divim se životu i želim ga izvući iz njega. Komunikativna sam, otvorena, spremna za nova iskustva. Vjerujem da žena može biti sretna samo kada je uz nju pouzdan muškarac pun ljubavi!! Po karakteru sam davalac i učinit ću sve za osobu koja mi je draga. Pa možda si mi ti suđen?

Što se tiče mojih interesa, takav je bio moj život da sam uvijek otkrivala nešto novo, volim putovati, učiti nova mjesta. Obitelj je za mene jako bitna, nalazim svaku priliku da budem sa svojim najdražima, volim slušati glazbu, čitati zanimljive knjige, imam zanimljivog sugovornika, hobi mi je raditi lijepe torte, volim raditi različite dizajne za njih . Znam da je za muškarca važno kada je ženi stalo do njega, tako da volim kuhati i stvarati udobnost u kući,Raspon mojih interesa je zaista širok! Volim putovati, kuhati, čitati, provoditi vrijeme s prijateljima, plesati, baviti se sportom… i hrpu drugih stvari. Vjerujem da nije bitna aktivnost nego ljudi koji su oko tebe. Volim djecu i voljela bih jednog dana imati svoju obitelj – samo mi treba muškarac s kojim mogu podijeliti svu sreću i veselje!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svatko u našim godinama je imao partnera i shvatili smo da tražimo u ovom životu, tražim partnera koji je pozitivan kao ja. Želim pored sebe vidjeti pouzdanog i nježnog muškarca. Trebao bi me cijeniti kao osobu, kao privlačnu i nježnu ženu koja je trebala njegovu brigu i ljubav, njegovu snažnu ruku, kao njegov ljubazan osmijeh. Želim izgraditi ozbiljnu vezu sa samouvjerenim muškarcem koji može održati riječ i ozbiljan u svojim namjerama. Samo u ovom slučaju veza može trajati dugo.Vidim se u blizini snažnog, pouzdanog muškarca koji je uspješan po karakteru. Djevojka se uz takvog muškarca osjeća pravom damom. U isto vrijeme trebam muškarca koji je sposoban voljeti, koji je romantičan i brižan, koji voli djecu i s kojim mogu podijeliti najveće trenutke svog života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link