ZGODNA BORKA”imam 29 godina I ZIVIM SAMA ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE SE”

LIK
Kakvu ženu tražite ovdje? Kakvu ženu sanjaš vidjeti pored sebe? Ponekad je jako teško shvatiti što točno tražite i kakvu osobu smatrate idealnom za sebe te shvatiti postoji li ideal uopće. Što je za vas značenje ideala? Vjerujem da svaka osoba ima svoja razmišljanja i ideje o idealu. Za mene je idealna osoba ona koja može osvojiti moje srce, koja će biti moja druga polovica, koja će me voljeti takvu kakva jesam i koju nikada neću htjeti pustiti. Čovjek koji će njegovati moje srce i neće ga slomiti. Tražim pristojnog muškarca koji iz prve ruke zna što su lijepo ponašanje. Tko razumije vrijednosti doma i spreman je sa mnom podijeliti naše duše, srca i naše živote. Izgled je subjektivan pojam koji može igrati ulogu ako ste u potrazi za novim tepihom ili drugim komadom namještaja, ali to se ne odnosi na osobu. Jer unutarnja ljepota igra važniju ulogu od vanjske. Zato samo budi svoj i pokaži mi pravog sebe. Bez maski i igrica.

INTERESI
Pozdrav, moje ime je Irina i želim vam reći nešto o sebi i reći vam zašto sam ovdje. Možete biti znatiželjni i pitati me što takva žena poput mene radi na stranici za upoznavanje. Bit ću iskren s vama, jer mislim da je iskrenost najbolji način za početak poznanstva. Ne zanimaju me lokalni ukrajinski muškarci. Većina njih ne zna kako se ponašati prema ženama i ne želi to naučiti. Došao sam jer imam ozbiljne namjere prema svojoj budućnosti i ne zanimaju me igrice i beskorisne prazne priče. Ovdje sam da nađem pravog muškarca koji će mi postati partner u životu. Nije prijatelj za dopisivanje. Znam što želim i vjerujem da to ovdje mogu dobiti. Pun sam strasti i želje za životom, dovoljno sam putovao sam…sada je vrijeme da se riješim usamljenosti i putovanja s nekim učinim posebnim. Želim pronaći prizemnog muškarca koji će me rado uzeti za ruku i pridružiti mi se na ovom putovanju. Putovanje ljubavi i velike zajedničke budućnosti. Moći ćemo prijeći ocean ili pobijediti planine. Ali najviša točka bit će moje srce i nikada nećeš požaliti, obećavam.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim pristojnog muškarca koji iz prve ruke zna što su lijepo ponašanje. Tko razumije vrijednosti doma i spreman je sa mnom podijeliti naše duše, srca i naše živote. Izgled je subjektivan pojam koji može igrati ulogu ako ste u potrazi za novim tepihom ili drugim komadom namještaja, ali to se ne odnosi na osobu. Jer unutarnja ljepota igra važniju ulogu od vanjske. Zato samo budi svoj i pokaži mi pravog sebe. Bez maski i igrica.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page