MILJANA”USAMLJENA SAM I ZELIM LJUBAV I NJEZNOST JAVITE MI SE”

LIK
Moja glavna prednost je sposobnost ljubavi, čuvanja ognjišta i odanosti mojoj obitelji. Za mene nema ništa vrednije od obiteljske tradicije i atmosfere ljubavi. Možete mi sigurno povjeriti tajne – one će ostati među nama. Najviše od svega volim stvarati sklad u odnosima, međusobno razumijevanje u obitelji i udobnost u kući,Uvijek nastojim biti optimističan, volim uživati ​​u životu i činiti druge ljude sretnima. Lagana sam osoba, imam puno prijatelja, volim provoditi vrijeme s njima. Nikada ne propuštam priliku biti s bliskim ljudima. Moj život je vrlo aktivan i ispunjavam ga samo zanimljivim događajima…Istovremeno sam pametna, aktivna, brižna i ljubazna žena. Volim djecu i životinje. Kuhanje je moj omiljeni hobi. Često iznenadim prijatelje ili obitelj nevjerojatnim domaćim obrokom. Čak mi kažu da bih trebao otvoriti svoj restoran, jer stvarno majstorski vladam u kuhinji. Ja sam prava žena s prekrasnom dušom i vrlo vjernim srcem. Ja sam puna ljubavi, senzualna, seksi i strastvena osoba. Želim biti voljena i sanjam da moje srce pripada samo jednom čovjeku. Spreman sam saslušati, mogu razumjeti, bit ću podrška u teškim trenucima.

INTERESI
Jako volim raditi jogu i meditirati u slobodno vrijeme od posla, pomaže mi da potpuno ograničim svoju svijest od loših misli u glavi i problema u privatnom životu, pomaže mi i čitanje knjiga, puno je knjiga iza mene ramena, i nadam se da će ovaj popis s godinama samo rasti,Postoje tri stvari koje se nikad neću umoriti raditi. Moj omiljeni hobi je kuhanje, mogu kuhati cijeli dan i uživati ​​u tome. Moja mama me uči kako pravilno kuhati, rekla je da je put do muškog srca kroz želudac. Dakle, nadam se da će mi ovaj hobi pomoći da zauvijek osvojim srce moje voljene)) Drugo i također važno za mene je uživati ​​u svom životu u potpunosti. Volim da putujem, zato volim da slikam sve što mi se učini zanimljivim ili divnim. Uvijek nosim sa sobom fotoaparat, to mi je kao najbolji prijatelj)))) Baka mi se smije, zove me naš obiteljski fotograf;) ​​Život je predivan!!! Kamera mi pomaže da ovu ljepotu vidim izbliza. I posljednje, volim plivati. Volim se baviti sportom, održavam formu, ali voda mi je slaba strana. Tri puta tjedno idem na bazen, tamo se mogu opustiti i osjećati se tako dobro. Čak sam pokušavao napraviti slike pod vodom. Moram reći da je nevjerojatno!!!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Od djetinjstva mnoge djevojčice sanjaju o princu na bijelom konju koji će damu svog srca odvesti u vječnu bajku, gdje je sve savršeno i gdje ljubav nikada ne nestaje. Ali ja nisam takva, za mene je dovoljna uzajamna topla i iskrena ljubav, želja da gradimo odnose ciglu po ciglu, da ne stanemo pred poteškoćama, da jedno drugom podarimo osmijeh i sretne trenutke ujutro

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page