LEA”IMAM 31 GODINU I RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA ZELIM DRUZENJE”

LIK
Mogu sebe opisati kao mirnu, brižnu, točnu osobu. Vrlo sam ljubazna i otvorena. Vjerujem da svi moramo preuzeti odgovornost za svoje živote, djela, postupke i naravno riječi. Ja sam općenito vrlo odana osoba, odan prijatelj, odan partner. Ne mogu podnijeti nikakvu izdaju. Duboko sam uvjeren da se prema drugima moramo ponašati onako kako želimo da se drugi ponašaju prema nama i živim po tom principu.Ja sam jaka. Sve što imam postigla sam sama. Ali to me ne veseli. Stvarno želim pronaći osobu koja me može podržati u svakoj situaciji. Želim pronaći muškarca koji mi može pružiti sreću da budem žena – ponekad slaba, senzualna, emotivna i što je za mene glavno – voljena. U isto vrijeme, volim energizirati svog muškarca. I rado ću te napuniti ako budemo zajedno, svakako.

INTERESI
Imam mnogo hobija i, da budem iskren, čak ih je teško sve imenovati, ali pokušat ću se sjetiti nekih. Luda sam za pjevanjem, koncertima, zabavama, chilanjem s bliskim prijateljima i sportom. Ali volim i obiteljske praznike, pečenje, kuhanje, pisanje izmišljotina, toplu kavu uz kamin. Ovi moji hobiji pokazuju pravog mene, moju dušu i moje srce. Ponekad obožavam glasne zabave, ali ponekad – odmor kod kuće uz kakav film i šalicu kakaa.Ja sam medicinska sestra, volim sport i putovanja. Volim ljepotu u svima. Stoga volim gledati različite zemlje i prekrasna mjesta u njihovim manifestacijama. San mi je posjetiti različite europske gradove i tamo vidjeti različite prekrasne arhitekture.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Jako bih želio upoznati mudrog, pažljivog, pouzdanog i brižnog partnera. Tražim osobu jake volje i cilja, onu koja zna što želi od života. Nadam se da ću život provesti s onom koja će mi pružiti bezuvjetan osjećaj ljubavi, sigurnosti i povjerenja u budućnost. Tražim nekoga tko zna što su odanost, odanost i vjernost.S iskustvom sam shvatila da želim upoznati muškarca s kojim ću se osjećati sigurno i samouvjereno. Želim da voliš provoditi vrijeme zajedno sa mnom. Bit će nam ugodno gledati komediju u krevetu, bit će zanimljivo razgovarati o različitim temama, bit će lako otići na ekskurziju u drugi grad, a uvijek želite naučiti nešto novo u ovom životu. Ti si ljubitelj života poput mene i voliš život u svim njegovim pojavama. Vaš fokus je na pozitivnom i mogućnostima. I dat ću sve od sebe da te u tome podržim

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj