ALISA”IMAM 35 GODINA I VEC DUGO SAM SAMA ZELIM DRUZENJE”

sij17,2023 #chat #Dodavanje #Lični oglasi

LIK
Prije svega, lijepo bih vam se zahvalila što sada čitate ove riječi, jer ne trude se svi čitati, vjerujući da je fotografija dovoljan razlog za upoznavanje Ovdje i sada ja sam žena s osobnom slobodom i slobodom izbora, a ja želim ovu slobodu zamijeniti za nešto, po mom mišljenju, vrjednije. U svakoj teškoj životnoj situaciji ostajem optimist. Vjerujem u ljude i da ću ovdje sresti vrijednu osobu kojoj treba ljubav i podrška. Čovjeku kojeg volim poklonit ću svu svoju brigu i nježnost. Hajdemo se upoznati!Volim glazbu, kuhanje, šetnje do novih mjesta, ali najviše od svega volim sport. Jahanje, rolanje, biciklizam, planinarenje, često idem i u fitness klub. Zahvaljujući sportu osjećam se živim. Također volim putovanja i bila bih ludo sretna da sve to radim sa svojim voljenim muškarcem.Ja sam iskrena osoba puna ljubavi. Vjerujem ljudima oko sebe, ali oni se moraju malo više potruditi da zadrže moje povjerenje. Uvijek uživam otkrivati ​​nešto novo, što me veseli i nadahnjuje u mom voljenom poslu. Volim svoj posao, ali još više volim osjećati se potrebnom. Vrijeme prolazi, ali ja i dalje želim biti s muškarcem kojeg volim, kojem ću dati svu svoju strast i brigu. Znam da je teško pronaći muža u moje vrijeme, ali želim pokušati pronaći ozbiljnog muškarca koji će biti spreman prihvatiti svu moju ljubav prema njemu.

INTERESI
Volim slušati glazbu i baviti se sportom u isto vrijeme.. U slobodno vrijeme volim kuhati ukusna jela, a ako nemate ništa protiv, sa zadovoljstvom ću skuhati vaše omiljeno jelo. Volim izlete, atrakcije, putovanja i otkrivanje svijeta! Bavim se jogom, gimnastikom. Moje zanimanje za knjige je jako veliko, knjige su sve! Samo pravi, nije to na telefonu. Volim držati knjigu, mirisati je, listati stranice, jer je tako umirujuće. Ahh, i kako volim cvijeće … Bilo koje, ali najvažnije cvijeće. Raduju me! To je sve, ali što je najvažnije, ja sam samo osoba koja želi živjeti i usrećiti svijet!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći ozbiljnog mladića s jakim karakterom, koji je siguran u sebe, zna cijeniti, poštovati i voljeti ženu. Onaj koji je u stanju najobičniji dan pretvoriti u praznik. Nakon što sam upoznala svog posebnog muškarca, željela bih stvoriti takav odnos da se uvijek razumijemo bez riječi.Iskreno, samo želim pored sebe imati muškarca uz kojeg ću se osjećati sretno i potrebno. Siguran sam da ću ga u svakom slučaju uspjeti usrećiti, to mi je najvažnije. I nije važno odakle je i koliko ima godina. Takve osobine kao što su inteligentni, sa smislom za humor, karizmatični bit će samo plus u našim životima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page