JA SE ZOVEM ADRIJANA, IMAM 39 GODINA ,ŽIVIM I RADIM U SLOVENIJI, ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE - Najnovije Vijesti

JA SE ZOVEM ADRIJANA, IMAM 39 GODINA ,ŽIVIM I RADIM U SLOVENIJI, ŽELIM UPOZNAVANJE I DRUŽENJE

sij16,2023

MOJ LIK
Što da vam kažem o sebi? Naravno da sam očito atraktivna žena koja svojom pojavom može zapeti za oko. Međutim, ja nisam samo kost i koža, ja sam snažna osobnost i opisana je kao dobrodušna, senzualna, osjetljiva i vesela. Protivnik sam svake vrste zla i želim da naiđem na dobrodušne ljude koji me nikada neće izdati niti se prema meni ponašati kao da sam njihovo vlasništvo. Odgovaram i pokušavam utješiti svoje voljene osobe ako im se nešto loše dogodi. Vesela sam i duhovita, volim ljude koji imaju dobar smisao za humor jer se zajedno možemo jako zabaviti! Vrlo sam senzualna. Volio bih se povezati s divljom mačkom. Naravno da nisam divlja, ali sam vrlo strastvena. 🙂 Ova moja osobina igra.Spremna sam na sve…Ja sam žena s puno iskustva koja je uvijek ženstvena, brižna i puna ljubavi, nježna i strastvena. Znam da je teško naći muža u moje vrijeme, ali želim upoznati ozbiljnog muškarca ovdje na ovoj stranici. što želim i ne bojim se reći što mislim, a istovremeno sam i vrlo pozitivna osoba. Vjerujem da ljudima oko sebe trebamo vjerovati, ali nemojte biti naivni. Uvjeravam vas da će osoba koju volim sa mnom biti najsretnija osoba na svijetu. Znam istinski voljeti, imam veliko srce i svijetlu dušu.

STA ME INTERSUJE?

Imam puno interesa u životu! Moram priznati da volim svoj život i rado se svaki dan probudim i vidim kako moje dijete raste i kako se svijet mijenja. Volim putovati, ići u kino, igrati kuglanje, baviti se sportom, slušati glazbu, čitati knjige. Mislim da je svijet misterij i moj cilj je vidjeti mnoga prekrasna mjesta na našem planetu. Volim učiti strane kulture, ali svaki put kad sam u inozemstvu jedva čekam da se vratim kući jer nema mjesta boljeg od doma! Volim zanimljive filmove i knjige. Ako sam umoran nakon posla, volim se opustiti gledajući filmove ili čitajući dobru knjigu. Volim provoditi vrijeme s prijateljima. Društvena sam osoba i zato moram biti okružena ljudima. Volim i sport. Pazim na sebe i jako pazim na svoju formu. Nisam zaljubljenik u sport;ali idem u teretanu i uživam u kuglanju sa svojim prijateljima. ulogu u mom životu. U isto vrijeme sam prilično uvredljiv.Osjećam se jako povrijeđeno kad me ljudi sruše. Ja sam ranjiva žena, ali ako trebam zaštititi svoje dijete, postajem vrlo jaka.

MOJ TIP MUSKARCA

Moj savršeni par je muškarac koji ima sljedeće karakteristike: muškost, ljubaznost, senzualnost, romantičnost, obrazovanje i otvoren um. Već sam spomenula da tražim ljubaznog partnera jer sam ranjiva žena. Trebam partnera koji me može njegovati i štititi. Spomenuo sam obrazovanje kao potrebnu osobinu jer je osoba koja je dobro obrazovana vrlo zanimljiva u razgovoru. Moram upoznati osobu s kojom mogu razgovarati. Također smatram da moj savršeni muž mora biti otvorenog uma jer sam protiv bilo kakvih predrasuda.Treba mi muškarac koji može sa mnom podijeliti sve što sam rekla prije. Čovjek koji može razmišljati kao ja, čovjek koji nikada neće uvrijediti svoju obitelj, koji će biti spreman na promjene u svom životu. Znam da je ovo teško i zastrašujuće, ali uvijek ima smisla pokušati. jeste li spremni pokušati

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page