DUNJA"IMAM 33 GODINE I ZIVIM SAMA ZELIM ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA" - Najnovije Vijesti

DUNJA”IMAM 33 GODINE I ZIVIM SAMA ZELIM ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA”

LIK
Glavna karakteristika mog karaktera je komunikacija. Otvorena sam, vesela osoba, po tipu temperamenta sangvinik. Vrlo sam razuman i organiziran. Ne kasnim na spojeve, haha, odgovara li ti?)) Moj životni moto je citat Henryja Forda: “Vrijeme ne voli biti izgubljeno”. Trudim se ne dopustiti prazne sate, pa čak ni minute: učim, pohađam treninge i webinare, gledam zanimljive filmove, bavim se jogom i volim crtati, provodim vrijeme s prijateljima i obitelji. Mislim da je ovo puno produktivnije nego samo biti na jednom mjestu neaktivan ili brinuti o neuspjehu.Mislim da je bolje započeti svoju priču od razloga zašto sam na ovim stranicama. Moj cilj je pronaći stranca za izgradnju ozbiljne i dugoročne veze. Zašto tražim stranca? Jednostavno je. Imam prijatelje koji su multikulturalna obitelj i mogu reći da je divno kada se dva potpuno različita svijeta spoje u jedan pod istim krovom. Ja u tome vidim samo prednosti! Na kraju krajeva, uvijek ćete imati dobru priču za ispričati, nešto za naučiti jedni od drugih..

INTERESI
Ja sam kreativna osoba i volim raditi nešto svojim rukama, volim slušati glazbu raznih smjerova, volim se baviti sportom i već dugi niz godina idem u teretanu jer je to bilo razdoblje nisam mogao ići u teretanu i došao sam do zaključka da ne mogu bez sporta, stoga se uvijek trudim posvetiti malo vremena sportu jer je dobar za moje zdravlje, a lijepa figura je uvijek prioritet.Volim aktivan način života i sve što ide uz to. Ja sam neka vrsta energizera – jedva mogu mirno sjediti za bilo što) Kad mi je dosadno, radije provodim vrijeme produktivno za svoje tijelo, pa trčim uz more ili igram odbojku na pijesku. A ako vani pada kiša, mogu opet doma oprati pod ili skuhati nešto ukusno, pa se zamotati u svoju udobnu dekicu (voljela bih da je to naručje moje voljene…ahhh..) i pogledati još jednu romantičnu komediju ispijanje vruće čokolade, jedenje novopečenih poslastica i slušanje zvukova kiše u pozadini.. Zvuči lijepo, zar ne? Suočimo se s tim, želiš li mi se pridružiti? Onda se veselim što ću te upoznati!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Za početak želim napomenuti da sam veliki sanjar, vjerujem da ako nešto jako želiš, to će ti se sigurno ostvariti. Sada sanjam o ozbiljnoj vezi u kojoj ćemo moj voljeni muškarac i ja biti sretni i skladni jedno s drugim. Ne volim sukobe i laž. Iskrenost i nježnost, pažnja i strast su mi jako važni u vezama, da, seksualna naklonost igra važnu ulogu u ljubavi između muškarca i žene..)Jako bih se voljela osjećati krhkom i voljenom ženom u zagrljaju ozbiljnog i pouzdanog muškarca. Želim vidjeti da on cijeni našu vezu i da je nestrpljiv da popravi vatru naše ljubavi, čineći naše ognjište samo svjetlijim i toplijim iz godine u godinu. Zaljubljenost ne može trajati vječno, s vremenom je zamjenjuju novi, dublji osjećaji: međusobno poštovanje, odanost, vjernost, briga.. Po mom mišljenju sve te stvari definiraju riječ ljubav. To je ono što tražim. Nadam se da će moja potraga biti uspješna i da će ovaj svijet dobiti još jednog sretnog i punog ljubavi! Optimist i samo osoba koja voli zabavu u životu – to sam ja, upoznajmo se!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page