JOVANA”RASTAVLJENA SAM I SAMA ZELIM DRUZENJE I VEZU JAVITE MI SE”

pro1,2022

LIK
Ja sam osoba koja uživa u životu, vesela sam i čarobna. Volim šetati na svježem zraku, promatrati krajolik i slušati zvukove prirode, vrlo sam vrijedan, ozbiljan, točan i odgovoran, vrlo sam ljubazan. Želim dati cijeli svijet, cijeli Svemir svom partneru, kako će se on osjećati kada ga ja volim. Želim cijeniti svog muža, on će me štititi i brinuti se za mene, ali moja će ljubav biti posvuda s njim, a on neće moći odoljeti mojoj nježnosti i ljubavi. Želim da ljubav i strast budu prisutni u svakom poljupcu i zagrljaju, u svakom pogledu, jer ne vidim smisao da budemo zajedno i ne pokazujemo osjećaje.Mogu reći da sam prava žena! U meni su spojeni um, veliko životno iskustvo, prava ženska nježnost i gracioznost. Dobre sam mirne naravi, ali volim avanture i uzbudljiva putovanja. Ja sam dobra domaćica, volim udobnost i kada kuća miriše. Volim društvo i nova zanimljiva poznanstva. Moje srce je spremno ponovno pustiti sreću i ljubav, podijeliti život s jakim, mudrim i dobrim čovjekom. Uživat ćemo u zajedničkom životu, dijeleći svoje interese, snove i osjećaje za dvoje.

INTERESI
Puno putujem, volim sport, brinem o svom tijelu, volim pjevati i plesati! vozim bicikl.Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom, volim voziti bicikl, skijati, klizati i plivati. Idem u teretanu vježbati jogu, step-aerobik i plesati. Volim ići u kazališta, muzeje. Nalazim vremena za čitanje, gledanje dobrih filmova i jednostavno provođenje vremena u ugodnoj kućnoj atmosferi koju rado stvaram. Samo jedan nedostaje u mom životu – moj voljeni dragi čovjek!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Znaš, imam neke kvalitete i tražim muža, ali on je puno više od samih karakternih osobina. On mi znači sve. On je centar mog srca, mog bića, on će me tako dobro razumjeti, nježan je, tako je nježan, tako topao prema meni. On je moj princ ne zato što je bogat i moćan, već zato što voli osvojiti moje srce svojom nježnošću i strastvenom željom da mi dokaže da je on jedini muškarac u mom životu. Ljubazan je i iskren, ali ne samo prema meni, nego i prema svim ljudima oko sebe.Nije mi bitna visina, težina, godine i rad muškarca. Najvažnija stvar je iskrenost, dobrota, razumijevanje i sposobnost ljubavi. Bogati unutarnji svijet vrlo je važan. Takvom čovjeku želim dati cijelu sebe i biti u blizini cijeli život. Možemo čak živjeti u maloj i udobnoj kući, uživati ​​u udobnosti i nježnosti u njoj. Sa takvim muškarcem sam spremna da stvorim ljubav i zajedno ćemo sakupiti na svakom slovu ovu značajnu riječ ljubav! Želiš li ovo sa ženom

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page