MIRA”IMAM 31 GODINU I RADIM KAO FRIZERKA USAMLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE JAVITE MI SE”

pro1,2022

LIK

Prije svega želim reći Bok, nedavno sam postala član ove nove stranice za upoznavanje i planiram pronaći svoju budućnost ovdje. Što se mene tiče, ja sam otvorena i samouvjerena osoba koja uvijek teži boljem, od kada se trudim raditi. Želim se preseliti u inozemstvo ove godine kako bih nastavio studij na sveučilištu, ali još uvijek ne mogu odabrati pravi, možda mi možete pomoći? Želim pronaći partnera s kojim bih stvorila obitelj i živjela sretno do kraja života, znam da je to utopija, ali vjerujem u ljubav i trudim se pronaći je. Uživam putovati različitim zemljama, posljednja zemlja koju sam posjetio s obitelji bila je Šri Lanka gdje sam počeo surfati i planiram poboljšati ovu vještinu,Kakav bi trebao biti karakter idealne djevojke? Smiren ili ipak oštar, moj karakter u potpunosti ovisi o mom raspoloženju i vrlo lako ga podižem, samo budi uvijek tu. U obitelji su mi usađene dobre navike i životne vrijednosti, najvažnije je zdravlje i ljubav prema čovjeku u blizini. Mogu se početi živcirati samo kad nešto ne ide po planu, ali ako me čvrsto zagrliš, tada ću se osjećati zaštićeno od cijelog svijeta i od svih problema koji mogu biti. Jesi li spreman zaštititi me?

INTERESI

Drugačiji,Ja sam vrlo kreativna osoba i moj posao mi je hobi. Ja sam FRIZERKA, mFRIZER Volim eksperimentirati na fotografijama, ali ne samo u životu jednako sam radoznala i spremna isprobati nešto novo. Zanima me da se moj muškarac osjeća ugodno Kod kuće iu komunikaciji sa mnom, on je samo probudio svoj apetit i želio je još i još. Jako sam nezasitna cura u komunikaciji i volim pažnju, ali ako je i vama prija, onda vas neću ostaviti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Za početak bih želio saznati koja je za vas najbolja ukrajinska mladenka? znaš li razliku između  žene iz Srbije i Bosne? Moj idealan partner je dobro obrazovan u različitim područjima, osoba koja poznaje više od dvije boje. Otvoren je prema svijetu i želi sa mnom istražiti svaki njegov djelić. Poštujem duboke ljude s kojima imam o čemu razgovarati i razgovarati, od politike do umjetnosti,Volim se šaliti i volim muškarce sa svestranim humorom, smatram da čovjek treba biti razvijen u svemu po malo, ali volim humor, pa čak mogu ispričati i par svojih viceva. Želim pronaći obiteljskog čovjeka koji će biti spreman učiniti sve za mene i našu ljubav, koji neće reći, nosi se sam sa svojim poteškoćama, i koji će me primiti za ruku, pogledati u oči i reći pomoći ću ti i biti na tvojoj strani što god se dogodilo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page