VERICA"RASTAVLJENA SAM I ZELIM DOPISIVANJE I RAZMENU SLIKA JAVITE SE" - Najnovije Vijesti

VERICA”RASTAVLJENA SAM I ZELIM DOPISIVANJE I RAZMENU SLIKA JAVITE SE”

LIK
Pozdrav, vrlo sam sretna što se mogu predstaviti, ja sam Wendy, mogu reći o sebi da jako volim plesati i oduvijek sam mislila da je ples umjetnost, to je način na koji zarađujem za život i jako sam sretna što radim ono što radim, jako volim putovati. Imao sam priliku upoznati neke zemlje i doživjeti nezaboravno iskustvo, također volim dobru hranu, smatram se dobrom kuharicom i ženom punom ljubavi,Jako sam romantična i jako je tužno što ljudi danas zaboravljaju na to i ne održavaju romantiku i ljubav u svojim odnosima kao prije, ali što se mene tiče – ne želim da moje srce bude hladno i grubo, želim da bude otvoreno i puna ljubavi i strasti i pokazala bih svom muškarcu što mogu učiniti za našu ljubav i našu budućnost i bilo bi iskreno, što je vrlo važno, jesam li u pravu? Ja bih bila tvoj anđeo i štitila te, samo mi reci da li to želiš?

INTERESI
Moj najbolji hobi i ono što radim svaki dan je ples, kuhanje, bavljenje sportom i sudjelovanje u plesnim događanjima.Budući da sam nježna i sofisticirana osoba, nedostaje mi izdržljivosti…zato se volim baviti sportom, to u meni razvija čvrstinu. Volim šetati na svježem zraku, crtati..Volim različite događaje i aktivnosti. Dakle, u slobodno vrijeme volim plesati i pjevati pjesme. Ponekad crtam crno-bijele portrete i čitam englesku klasičnu poeziju. U budućnosti želim putovati i otkrivati ​​naš nevjerojatan i prekrasan svijet!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih pronaći jednostavnog, odgovornog muškarca koji je pravi džentlmen, a također obećavam da ću te naučiti plesati, želim da moj budući muškarac bude odgovoran, vjeran, pun ljubavi i vrlo džentlmen. Nadam se da ću te upoznati. Lijepi pozdrav.Siguran sam da se čvrsti odnosi temelje na uzajamnim osjećajima i razumijevanju i ako želite imati to razumijevanje, morate biti iskreni prema svom partneru i trebate ga prihvatiti takvog kakav jest i ne pokušavajte promijeniti tu osobu već postati njegova zrak, njegov život i njegovo srce…Netko, bez koga ova osoba više nikada ne bi zamišljala svoje dane. Mislim da je to moguće i zato što sam ja vrlo zrela i mudra žena, znam naći kompromise, zajednički jezik i postati prijateljice, a zatim i odlične partnerice i voljela bih to pokazati svom muškarcu, jer bih trebala neke njegove radnje stranu, a onda – budućnost bismo gradili na jednakim dijelovima….

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page