VIOLETA”RADIM KAO HOSTESA PO KLUBOVIMA I TRAZIM DRUZENJE JAVITE MI SE”

LIK
Ja sam iz Crne Gore, pa je moj karakter strastven i primamljiv. Uvijek puna emocija, a energija me obara. Nikada mi nije dosadno samom sa sobom, a ni tebi neću dopustiti da bude dosadno! Ja uvijek govorim istinu. Mislim da nije u redu skrivati ​​svoje godine, posao i hobije. Lako me možete vidjeti kao slojeve u kolaču! Maniri, stil, obrazovanje, izgled – sve je to cijeli imidž na kojem radim od mladosti! Svrhovit sam, pošten, privržen, volim kuhati i čuvati. Za svog muškarca dat ću cijelu sebe, bit ću mu ljubavnica, prijateljica, glavno da je obostrano! Volim eksperimentirati, volim isprobavati nešto novo. Pa pokušajmo oživjeti naše lude ideje! Također volim čvrste zagrljaje i vruće poljupce!)Volim život, spremna sam za ozbiljnu vezu i živopisne dojmove u svojoj sivoj svakodnevici) lol. Mislim da imam dobar smisao za humor i općenito sam kao ništa) ahah. Prijateljska i sentimentalna djevojka koja ne voli laži i zna kako okružiti udobnost svima koji su u blizini)

INTERESI
Volim čitati članke ne samo o ljepoti i modi, već i o novostima i izumima! Znam da ovo nije standardna kombinacija, ali događa se. Volim se baviti sportom, čistiti i kuhati. Nikad nećeš zaboraviti moj boršč! Gotovo uvijek hodam i smatram da duge šetnje produžuju život.Jako se volim slikati i fotografirati ljepotu oko sebe. Volim svoje najmilije razmaziti kolačima, pa se ne vidi odmah, zar ne?)) Lol, često provodim vrijeme vani, gimnastiram i svaki dan idem u teretanu

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Volim svoj posao, i tražim čovjeka kojem oči gore od posla! Koji će mi s oduševljenjem pričati o svom radu i o sebi! Nije me briga za tvoju visinu, godine ili boju kose. Za mene su važne vaše unutarnje kvalitete, predanost, dobrota, razumijevanje, empatija, iskrenost, strast prema životu. Tražim muškarca, partnera, prijatelja koji će me voljeti i poštovati, cijeniti ono što radim prije njega. Tko će poštovati obiteljske vrijednosti. Zauzvrat ću ti dati ljubav, toplinu, brigu i podršku. Postat ću za tebe onaj koji kažeš. Samo se cijenimo i poštujmo!Tražim muškarca koji, baš kao i ja, vjeruje da bez ljubavi život nije potpun i nije svijetao.. koji također traži veselog životnog partnera, s kojim će biti lako i ugodno provesti večer, ali u najboljem slučaju cijeli život) muškarac koji želi sa mnom stvoriti svoj mali svijet u kojem će mu biti toplo i ugodno … sigurna sam da si TI muškarac kojeg tražim) hoćemo li provjeriti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page