-Imam 32 godine. Želim upoznati STARIJE MUŠKARCE ZA OSTVARENJE VEZE I DRUŽENJA! Javite mi se - Najnovije Vijesti

-Imam 32 godine. Želim upoznati STARIJE MUŠKARCE ZA OSTVARENJE VEZE I DRUŽENJA! Javite mi se –

Jelica iz Trebinja, 32 godine,  želi upoznati zrelije muškarce za ostvarenje veze i druženja

– Zdravo, moje ime je Jelica, živim u Trebinju i imam 32 godine. Po zanimanju sam komercijalista i radim za privatnu firmu.  Živim u našoj porodičnoj kući sa roditeljima i sa sestrom. Kompletan sprat kuće je moj i imam poseban ulaz. Završila sam srednju ekonomsku školu i upisala sam fakultet, ali zbog obaveza sam zaledila studije. Iskreno se nadam da ću to nekad završiti.

Volim šetnje po prirodi, ali volim i provod, dobro druženje i dobre ljude. Svoje slobodno vrijeme iskorištavam što bolje mogu, to jeste upoznajem ljude, izlazim i družim se.

Isključivo me zanimaju ozbiljni i stariji muškarci. Nije bitno da li imaju brak iza sebe i jesu li u braku. To je njihov život i svako ima pravo da radi kako mu odgovara. Želim upoznati starije ljude , to znači od 50 godina pa nadalje kako bismo ostvarili neku vezu ili poznanstvo. Po mogućnosti da žive u inostranstvo i da se viđamo tamo gdje će nama odgovarati, kako njemu tako i meni.

Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

 

Javite mi se za dalji kontakt. –

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

[email protected]

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page