-Majka sam 3 djece, SUPRUG ME OSTAVLJA SAMU I VIĐA SE SA DRUGOM! Usamljena sam i TRAŽIM LJUBAV –

svi9,2019

Hana, 39 godina,  majka 3 djevojčice , razočara u svoga supruga traži ljubav i prijatelja koji će joj vratiti sreću

– Dobar dan. Zovem se Hana, živim u Zagrebu i imam 39 godina. Rođena sam u Sarajevu, a za Danijela sam se udala kad sam imala 21 godinu i došla sam u Zagreb da živim. Danijel je mlađi od mene 3 godine i u 36 godini se ponaša kao kad mu je bilo 20. U ovom propalom braku jedino što mi čini svu sreću to su tri naše kćerkice, naša 3 anđela koja su, meni se čini, pokupila sve naše najbolje osobine. Najstarija kćerka, Mihaela,  ima 12 godina, a druge dvije, Marie i Lucie, su blizanke i imaju 10 godina. Presretna sam kao majka, djeca me izuzetno slušaju i odlični su učenici.

Danijel je, još uvijek, razmaženo derište kojem ni poslovni niti porodični život ništa nisu promijenili u životu. Ponaša se isto kao i onda kad sam ga upoznala. Uvijek je bio ženskaroš, a ja sam mislila da će ovaj brak donijeti promjene u njegovom ponašanju. Ne mogu se žaliti zbog djece, ali zaista sam mnogo pogriješila i sebi upropastila život. Šta ću, bila sam zaljubljena!

Njegovi svakodnevni ispadi, druženje sa neozbiljnim ljudima kojima je samo provod u glavi, djevojkama koje su tek stale na visoke potpetice, studenticama i pohotnim ženama su mi donijeli samo neprilike i nesreću, a moja djeca to sve nažalost gledaju i tješe me ako plačem i ako se izolujem u samoću. Zaista mi je potreban neko da me voli iskreno, iskreni muškarac i prijatelj ko će mi pomoći da prebrodim ovo sve i dati mi snagu da zaustavim Danijela u nanošenju boli i štete meni, a i mojoj djeci koja su tužna što gledaju svoju mamu u ovakvom stanju. –

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustacija: Printskrin

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page