-Majka sam 3 djece, SUPRUG ME OSTAVLJA SAMU I VIĐA SE SA DRUGOM! Usamljena sam i TRAŽIM LJUBAV –

Hana, 39 godina,  majka 3 djevojčice , razočara u svoga supruga traži ljubav i prijatelja koji će joj vratiti sreću

– Dobar dan. Zovem se Hana, živim u Zagrebu i imam 39 godina. Rođena sam u Sarajevu, a za Danijela sam se udala kad sam imala 21 godinu i došla sam u Zagreb da živim. Danijel je mlađi od mene 3 godine i u 36 godini se ponaša kao kad mu je bilo 20. U ovom propalom braku jedino što mi čini svu sreću to su tri naše kćerkice, naša 3 anđela koja su, meni se čini, pokupila sve naše najbolje osobine. Najstarija kćerka, Mihaela,  ima 12 godina, a druge dvije, Marie i Lucie, su blizanke i imaju 10 godina. Presretna sam kao majka, djeca me izuzetno slušaju i odlični su učenici.

Danijel je, još uvijek, razmaženo derište kojem ni poslovni niti porodični život ništa nisu promijenili u životu. Ponaša se isto kao i onda kad sam ga upoznala. Uvijek je bio ženskaroš, a ja sam mislila da će ovaj brak donijeti promjene u njegovom ponašanju. Ne mogu se žaliti zbog djece, ali zaista sam mnogo pogriješila i sebi upropastila život. Šta ću, bila sam zaljubljena!

Njegovi svakodnevni ispadi, druženje sa neozbiljnim ljudima kojima je samo provod u glavi, djevojkama koje su tek stale na visoke potpetice, studenticama i pohotnim ženama su mi donijeli samo neprilike i nesreću, a moja djeca to sve nažalost gledaju i tješe me ako plačem i ako se izolujem u samoću. Zaista mi je potreban neko da me voli iskreno, iskreni muškarac i prijatelj ko će mi pomoći da prebrodim ovo sve i dati mi snagu da zaustavim Danijela u nanošenju boli i štete meni, a i mojoj djeci koja su tužna što gledaju svoju mamu u ovakvom stanju. –

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustacija: Printskrin

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link