Seka ima 39 godina i JOŠ SE NIJE UDALA: ”Tražim pravog muškarca i ozbiljnog za brak”

tra30,2019

Seka, 39 godina  i taži iskrenog čovjeka za brak.

– Pozdrav svima. Moje ime je Seka i imam 39 godina. Još uvijek sam slobodna, nemam vezu i nisam se udala. Voljela bih pronaći pravog i ozbiljnog muškarca kako bismo stupili u bračnu zajednicu. Po zanimanju sam frizerka i imam svoj frizersko-kozmetički salon koji radi solidno.  Živim u svome privatnom stanu, i jako uživam u pootpunom komforu. Moji roditelji žive u našoj privatnoj kući i ja ih rado obilazim jer sam jedinica.

Ne tražim princa na bijelom konju, niti super-imućnog čovjeka ili onog koji nikad ne bi izašao sa društvom na piće u bar. Ah ne, to zaista ne tražim. Meni treba neko normalan , dobrog zdravlja, da ima radnu obavezu, da voli život  – ali da zna poštovati i voljeti svoju suprugu.  Neozbiljni , zaobiđite me.

Posebno zahvaljujem mojoj prijateljici i odličnom psihologu, Kristini, koja je izdvojila svoje vrijeme i mjesto kako bi ga posvetila meni. –

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija : Profiemdia / Printskrin

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page