Samra ima 38 godina i JOŠ SE NIJE UDALA ''Želim da se udam! Ako si ZA BRAK JAVI SE' - Najnovije Vijesti

Samra ima 38 godina i JOŠ SE NIJE UDALA ”Želim da se udam! Ako si ZA BRAK JAVI SE’

svi15,2019

Tridesetosmogodišnja Samra iz Sarajeva se još uvijek nije udala i taži srodnu dušu

– Zdravo, ja se zovem Samra i živim u Sarajevu. Imam 38 godina , a rođena sam u horoskopskom znaku Blizanci.  Za sebe mogu reći da sam iskrena i otvorena osoba koja uživa u prirodi i čitanju knjiga.  Po zanimanju sam nastavnica biologije u jednoj osnovnoj školi i volim raditi sa učenicima. Volim da putujem i uživam u kulturološkoim znamenjima svake države u koju dođem.  Živim u svom privatnom stanu na Ilidži. Imam svoj domaći mali vrt koji se nalazi ispred naše stambene zgrade. Tu se opuštam i smirujem.

Uživam u dobrom društvu, a najviše se volim družiti sa romanima i novelama koje vrlo rado čitam u slobodno vrijeme. Inače kao djevojčica sam željela da postanem književnica, ali moj je put otišo u drugom smjeru pa sam postala nastavnik biologije. Ipak, moja ljubav prema književnošću nikad nije prestala pa često napišem neku priču i novelu, imam i svojih nekoliko romana koji su puštani u štampu za privatnu kolekciju.

Sve je to lijepo kada bih pronašla nekoga sa kim ću dijeliti život. Nekoga vrlo sličnog sebi i ko bi volio da uživamo zajedno u životu. Zaista želim da se udam. Ako si za brak, javi mi se.  Moj broj je 066 630 260 –

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA 

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava. Kopirati sadržaj možete jedino uz navođenje direktnog linka posta kojeg kopirate. Svako drugo kopiranje biti će zavedeno pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.
Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page