Medina: ''Imam 57 godina, OSTAVILA SAM SUPRUGA JER VOLIM PROVOD. Tražim nekoga za druženje'' - Najnovije Vijesti

Medina: ”Imam 57 godina, OSTAVILA SAM SUPRUGA JER VOLIM PROVOD. Tražim nekoga za druženje”

tra 29, 2020 #Medina #ona trazi njega
Medina

Medina, 57 godina, traži nekoga za provod

O meni…

Zovem se Medina, imam 57 godina. Rođena sam  u Tuzli, Bosna i Hercegovivna, a trenutno sam nastanjena u Kopenhagenu. Bila sam u braku 30 godina, imam sina kojem je 25 godina, a koji živi samnom. Suprug i ja smo se razveli jer nisam mogla podnijeti život u zlatnom kavezu. Voljela sam provod i izlaske, a on to nije mogao da mi priušti jer jer previše bio zaokupljen sobom i svojim željama i porivima. Često me je i varao pa sam jasno i glasno odlučila da ga ostavim.  Vodim jednu privatnu komapniju koja je u vlasništvu moga brata. Zadovoljna sam životom i ne dozvoljavam više nikome da mi ga upropaštava.

U ljubavi sam ekstremna – mnogi misle i da nisam normalna, ali to sam ja i zaista me privlače neke stvari koje slabi muškarci ne mogu možda ni razumjeti.Moje tijelo cvjeta, moja duša pjeva. Ja sam vesela mlada vesela djevojka. Kad sam bila djevojčica, voljela sam ljeti gledati leptire kako lete s cvijeta na cvijet. A i ja sam htjela biti tako lijepa i lijepa leptirica. U svom životu veliku važnost pridajem odnosima. Čini mi se da život bez ljubavi nije stvaran. I sjećam se tih leptirića, i želim konačno osjetiti osjećaj leptirića u trbuhu!

Volim…

Izlaske, a naročito noćne i sve što ide sa tim. Pravi muškarci su uvijek dobrodošli u moj život. Volim pozitivnu i dobru atmosferu, ludovanja do kasnih sitnih sati. U slobodno vrijeme volim putovati i posjećivati egzotične destinacije. Još da imam nekoga adekvatnog za sebe, to bi zaista bilo odlično.

Tražim…

Prave i iskrene muškarce zainteresovane za provode, izlaske i raznorazne zanimljive stvari. Slobodna sam i tražim isključivo slobodne muškarce, mlađi ili stariji – svejedno. Od muškarca očekujem poštovanje, nježnosti, aktivnost, strast, zanimljive teme i sposobnosti da usreći svoju žensku. Oženjeni muškarci mogu da se jave za nekolijepo prijateljstvo, izlazak, avanturu ili ono u čemu se

nađemo. Javite mi se u oglas pa ćemo vidjeti dalje.  Samo ozbiljni .

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Svi postovi na ovom web site-u su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo jedino uz navođenje direktnog linka posta kojeg kopirate kao glavnog izvora. Svako drugo kopiranje smatraće se pod povredom autorskih prava.

Hvala na razumijevanju,

Autor 

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page