Preturala sam po torbi mog muža i našla nešto što mi je uništilo život - Najnovije Vijesti

Preturala sam po torbi mog muža i našla nešto što mi je uništilo život

ruj22,2018
tuzna zena

Ljubav i ljubomora vrlo često idu ruku pod ruku. I žene su sklone da špijuniraju voljenog čoveka, ne bi li saznale da li ih vara. A to može skupo da košta. Ovo je Marijina ispovest:

– Udala sam se vrlo mlada i bila sam zaljubljena do ušiju, ništa mi osim njega nije bilo bitno. On je bio dosta stariji od mene (12 godina). Njegov posao je zahtevao stalno putovanje i kada sam rodila naše dete, viđala sam ga sa pauzama od po mesec dana. Nikada mi nije padalo na pamet da ga špijuniram i ispitujem da li me vara. Jednostavno sam bila takva, volela sam i živela, to mi je bilo dovoljno

Ipak, vreme je prolazilo, a on je bio sve odsutniji i nervozniji. Sina je gledao u prolazu, kao da je tuđe. Kako je bivao neprijatniji, tako sam je bivala nervoznija. Jednom prilikom sam odlučila da mu ispreturam njegovu ofucanu torbu, koju je stalno nosio kad je polazio od kuće.

Pored gomile odeće i njegovih gaća, napipala sam nešto malo i tvrdo ispod jedne pregrade. U nastupu ljubomore, uzela sam nož i isekla tkaninu. Našla sam usb stik. Kada sam ga ubacila u kompjuter, malo je falilo da se srušim. Bio je prepun fotografija veoma maloletnih devojčica u erotskim pozama. Ćelavi i ružni ljudi su izvodili perverzije nad njima.

Kada se vratio kući, rekla sam mu da se razvodim. On je pokušao da se opravda, rekavši da mu te gadosti služe samo za masturbaciju. A opet, kao da je jedva dočekao da čuje da je kraj.

Živi sama i kada pogledam našeg sina, prestravim se. Njegov osmeh mi daje nadu da će sa njim ipak sve biti u redu.

 

izvor:srbija danas

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page