TRAŽILA JE MUŽA 9 GODINA: Kada ga je konačno našla na FEJSBUKU, usledio je pravi ŠOK! - Najnovije Vijesti

TRAŽILA JE MUŽA 9 GODINA: Kada ga je konačno našla na FEJSBUKU, usledio je pravi ŠOK!

ruj18,2018
prevarena zena

Suprug 48-godišnje Karen Marks, Adam Marks, nestao je iz porodičnog doma 2005. godine bez ikakvog objašnjena, bez i jedne jedine reči

Adam Marks je nestao je iz porodičnog doma 2005. godine bez ikakvog objašnjena, a njegova supruga potrošila je skoro celu deceniju tražeći ga.

Suprug 48-godišnje Karen Marks, Adam Marks, nestao je iz porodičnog doma 2005. godine bez ikakvog objašnjena, bez i jedne jedine reči.

Očajna žena provela je punih devet godina neumoljivo ga tražeći. Kada mu je konačno ušla u trag, krajem 2014. godine i to putem Fejsbuka, usledio je pravi šok.Naime, Karen je saznala da je njen muž svih ovih godina živeo u istoj državi kao i ona, samo pod porodičnim krovom neke druge žene. Mark je bio srećno oženjen po drugi put.

Samo sam pomislila kako je mogao da se oženi? Jesam li ja mrtva? Šta je uradio sa mojim identitetom”, objašnjava očajna supruga.
Prevarena žena je svog supruga prijavila policiji, optuživši ga za proneveru i davanje lažnog iskaza prilikom sklapanja drugog braka.

Međutim, to nije bio prvi put da je Marks napustio porodičnu kuću. Samo godinu dana nakon venčanja, otišao je iz kuće, ostavivši poruku u kojoj objašnjava da ne može da trpi decu svoje žene.

Prvi put kada me je napustio osećala sam se kao da mi je neko rukom iščupao srce iz grudi. Rekao mi je da je sve to moja krivica i da nije mogao da podnese moju decu”, priseća se Karen.

Nekoliko meseci kasnije, ipak se vratio.

Poslednji put je otišao bez reči, a Karen mu je jednom zauvek zatvorila vrata svoga doma.

Postavlja se pitanje: Da li je pametno puštati nazad onog ko jednom ode?

izvor:espreso.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page