Njemu je 70 godina, a njoj tek 28 – Izgleda kao njen deda, ali oni za to govore da je “prava ljubav”!

Dave (70) i ​​Džeki (28) romantični su iz Sjedinjenih Država koji pokazuju da ljubav nadilazi dobne i zemljopisne okvire. Uprkos tome što su bili predmet negativnih poruka klevetnika zbog svojih 42-godišnje razlike u godinama, ja dalje uživam u radosti svoje ljubavi svaki dan.

Kako piše Daily Star, par se čvrsto opire oštrim kritikama onih koji žele umanjiti njihovu vezu.

 

Daveova i Jackiena ljubavna priča započela je prije sedam godina kada se koristi na aplikaciji za upoznavanje dok je Dave bio u posjetu Filipinima, Jackienoj rodnoj zemlji. Uprkos nekoliko susreta, par je shvatio da se u svemu slaže, pa se Džeki pridružio svom starijem partneru u Americi.

 

Ne, obično se suočavaju s mržnjom onih koje Džeki optužuju da je kopačica zlata i sugeriraju da je sa 70-godišnjim Daveom samo zbog njegovog bogatstva. Dave i Jacki prikupili su gotovo 50.000 pratilja na TikToku i koriste platformu da odgovore trolovima, potvrđujući svoju ljubav u jednom drugom.

U snimci koja je skupila više od 30.000 lajkova, otkrio je razliku u godinama od 42 godine, navodeći da nema nikakvog značaja za njihovu vezu. Džeki se na drugom videu vidi kako miluje lice svog dečka dok mu leži preko koljena. “Osjećam se zahvalno”, izrazila je.

 

Par je također viđen kako se mazi u krevetu, nakon čega je uslijedio intiman poljubac

IZVOR.(RBSM-RADIO)

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page