Treba li vjerovati pijanom muškarcu?MIT ILI ISTINA sto "trezan misli pijan govori".. - Najnovije Vijesti

Treba li vjerovati pijanom muškarcu?MIT ILI ISTINA sto “trezan misli pijan govori”..

ruj11,2018
Kada vam frajer pijan izjavi ljubav, najprije treba da se zapitate da li zaista treba da mu vjerujete ili je nešto drugo želio da postigne time. A kako to da otkrijete?

>Postoji uvaeženo mišljenje da sve što se govori pod dejstvom alkohola je istina, istina i samo istina. Hrabrost tada stupa na snagu, pa sve ono što neko nije mogao da vam kaže u lice u trijeznom stanju, zapravo govori kada je mrtav pijan. Međutim, šta se dešava kada muškaracizgovori “volim te” ko grom iz vedra neba, nakon cijelog bureta piva koje je sabio u sebe?

Treba li mu vjerovati ili pak staviti prst na čelo? Predostrožnosti radi, ne biste trebali da se zalijećete i da mu automatski vjerujete na reijč. Upotrebite neke trikove kako biste došli do pravog odgovora. Postoje šanse da on to zaista osjeća i da nije imao hrabrosti da vam prizna u četiri oka, a s druge strane moguće je i da se koristi tim riečima kako bi vas pridobio i što pre odvukao u krevet.

Prije nego što započnete pretragu, zapitajte se da li zaista želite da čačkate mečku? Šta ako dođete do potvrdnog odgovora? Ili čak negativnog? Koliko će to vašem odnosu ići na ruku i da li će nešto poremetiti? Razmislite o tome, pa tek onda krenite u dalju istragu.

Ono što nakon toga treba da uradite, to je da ga pitate indirektno ili direktno. Ukoliko vam je neprijatno da postavite direktno pitanje: “Sjećaš li se da si mi sinoć rekao ‘volim te’“, ovo “volim te” jednostavno izostavite. U odnosu na njegovu reakciju znaćete šta vam je dalje činiti. Možda se zbuni, možda prizna istog trenutka, ali jedno je sigurno. Reakcija će vam mnogo toga objasniti.

 

izvor:alo.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page