BIVŠEM ZAMENIKU MINISTRA ENERGETIKE IZ VLADE MIRKA MARJANOVIĆA ARKAN JE POMOGAO!?

BIVŠEM ZAMENIKU MINISTRA ENERGETIKE IZ VLADE MIRKA MARJANOVIĆA ARKAN JE POMOGAO!?

Zoran Novaković, bivši zamenik ministra energetike iz vlade Mirka Marjanovića, koji je ušao u Parove, otkrio je kako mu je Željko Ražnatović Arkan pomogao u nekoliko situacija i kako je spasao život jednom mladiću, sinu jednog od naših najvećih estradnih umetnika.

“Poznavao sam Arkana, nisam mu bio blizak zato što smo bili zajedno u skupštini Crvene zvezde. Nisam išao s njim na nikakva ratišta, nisam imao nikakav biznis s njim, ali sam poznavao, ali sam ga poznavao oko priče sa

Crvenom zvezdom i nestanka struje. Imao sam jedan teških momenata u životu gde mi je on pomogao. Imao sam njegov broj telefona i jednom prilikom bio sam svedok kada se jedna grupa kriminalaca iz Železnika pojavila u jednom lokalu i maltretirala sina jednog od naših najvećih estradnih umetnika. To je bila neprijatna situacija, dečak je došao da dve devojke i bilo je to ponižavanje”, pričao je Zoran i objasnio kako mu je spasao život.

“Jedino što sam uspeo jeste da pošaljem SMS Arkanu i da ga pitam da li poznaje tog i tog i dobio sam poruku da ga pozovem i da moj telefon dam toj osobi. Rizikovao sam tada možda i živor, jer su bili naoružani kriminalci. Uradio sam to”, prisetio se Zoran.

“Pred svima gostima sam doviknuo tom momku koji je pretio dečku i najcrnje ga ponižavao da ima hitan poziv i on se zbunio i kada je čuo glas, kad je prepoznao, bukvalno je zanemeo, brebledeo i taj isti kriminalac je potom častio celi restoran ručkom”, ispričao je Zoran.

“Prvo su zaplenili devojke da pređu u njihovo društvo, onda su ga naterali da klekne pred njima i moli za milost”, prisetio se i otkrio je da mu je Arkan pomogao i kada je nestala struja na Marakani.

 

izvor:kurir,rs