Sin zadavio majku zbog novca: Ubio je, i otišao da se tušira! Brat zatekao horor! - Najnovije Vijesti

Sin zadavio majku zbog novca: Ubio je, i otišao da se tušira! Brat zatekao horor!

ruj12,2018

Porodična tragedija dogodila se u sredu popodne, ubistvu je prethodila žustra svađa majke i sina

Ivan Stanojević (53) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je zbog para u sredu po podne zadavio svoju majku Ljiljanu (84) u njenom stanu u Paraćinu, a zatim nag pustio muziku do daske i otišao da se kupa.
Porodična tragedija dogodila se u sredu po podne, stravičnom ubistvu prethodila je žustra svađa majke i sina.– Ceo komšiluk čuo je vriske iz njihovog stana u utorak oko 10 ujutru. Ivan je urlao na svoju majku, terao ju je iz kuće. Kada bi se on utišao, jauci nesrećne žene i dozivanje u pomoć odzvanjali su zgradom. Čuli smo kako viče: Policija, zovite pomoć. Međutim, niko od nas nije pozvao policiju, jer slične su se stvari sa njima događale i ranije – priča jedan od komšija.

Jutarnja svađa majke i sina negde oko podneva se smirila, a niko od komšija pomislio nije da se zapravo u stanu broj 6, gde je Ljiljana živela sa sinom, dešava nešto užasno – da Ivan Stanojević ubija svoju majku.

– Tišina iz njihovog stana trajala je do sutradan posle podne, kada je odjednom krenula da trešti glasna muzika. Niko nije znao šta se dešava, a ubrzo zatim videli smo policiju ispred zgrade – priča komšija.

Krvavi pir Stanojevića otkriven je sasvim slučajno.

– Ivan se u sredu nije pojavio ceo dan na poslu, niti se ikome javljao. Jedan njegov kolega nakon neuspelih pokušaja da ga dobije na telefon otišao je do stana u kojem se dogodio krvavi pir. Tada je čuo preglasnu muziku, pokušao je da uđe u stan, međutim, vrata su bila zaključana. Pozivao je Ivana, ali on mu se i dalje nije javljao. Čitava situacija mu se učinila sumnjiva te je brže-bolje alarmirao policiju.

Prema njegovim rečima, policija je nakon dolaska u stan Stanojevića zatekla jezive scene.

– Mlađi sin nesrećne žene stigao je nekoliko minuta pre policije. Pokušavao je da dozove brata, majku, a kako mu uprkos preglasnoj muzici niko nije otvarao, razvalio je vrata. U tom trenutku naišla je policija koja je zatekla beživotno telo nesrećne žene na podu, dok je stariji sin bio u kupatilu potpuno nag – kaže naš sagovornik.

Prema rečima našeg sagovornika, Stanojević je bio potpuno dezorijentisan, a čak nije hteo da se obuče te je umesto u policijsku stanicu prevezen na odeljenje psihijatrije u Ćupriji.

 

izvor:topbalkaninfo/kurir

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page