RADNICI U CRNOJ GORI DOBILI BONUS OD 400.000 EVRA: Šok uz avgustovsku platu! Akcionari rešili da obraduju vredne radnike! - Najnovije Vijesti

RADNICI U CRNOJ GORI DOBILI BONUS OD 400.000 EVRA: Šok uz avgustovsku platu! Akcionari rešili da obraduju vredne radnike!

ruj 11, 2018

Zaposleni u jednom crnogorskom hotelu bili su prijatno iznenađeni kada im je legla avgustovska plata jer su uz nju dobili i neočekivani bonus.

Odbor direktora hotela prošle nedelje jednoglasno je odobrio predlog akcionara da se zaposlenima dodele nagrade u iznosu od 400.000 evra. Kako su kazali, žele na taj način da pokažu svoju zahvalnost svim zaposlenima, koji su svojim radom uticali na dobar rezultat i doprineli uspešnom poslovanju.

“Iako je mnogo novca investirano u renoviranje hotela ’Maestral‘, najveća prednost preduzeća je naše osoblje. Preduzeće prepoznaje njihove napore da postignu finansijske ciljeve, kao i ciljane nivoe usluga našim gostima”, kazao je direktor preduzeća za CdM.

Mirjana Sočan, direktorka ljudskih resursa, ističe da preduzeće nastavlja kontinuirano da investira u ljude koji rade za ovaj hotel.

“Vlasnici i menadžment preduzeća pokazuju stalnu brigu prema osoblju i to se ogleda u uslovima rada, daljem obrazovanju i obuci, i u finansijskoj podršci”, kazala je ona.

 

IZVOR:Kurir.rs / CdM

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page