Balkanac mesec dana pratio ženu, a onda je uhvatio "na delu" u autu sa starijim muškarcem (foto) - Najnovije Vijesti

Balkanac mesec dana pratio ženu, a onda je uhvatio “na delu” u autu sa starijim muškarcem (foto)

ruj23,2018
prevara

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

Nimenovani čovek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mesec dana je pratio svoju ženu sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio kako “radi radnju” sa starijim proćelavim muškarcem.

Tu su pale teške reči, ali ne i krv, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, video klip je postavio na Jutjubu.

Na videu se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju sa nepoznatim i golim čovekom.

Besan muž je prvo „kulturno“ pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvario vrata iza suvozača, na zadnjem sedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu „na gomili“ sa starijim proćelavim muškarcem.

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

 Znao sam da ću te uhvatiti, more pi*ko, mesec dana te pratim. Kurvo, zar te nije sram. A, ti pederu, pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš, kurvo – vikao je muškarac.

Ko si bre ti – upitao ga je švaler.

– Ko sam? Čučeš veoma dobro, platićeš ti za ovo, odseći ću ti vrat – rekao je muž.

– More, marš odavde – odgovorio mu je švaler, nakon čega je besan muž otišao, ali je u zak osvete taj video klip postavio na Jutjubu.

 

izvor:telegraf.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page