Zet upao u pogrebno preduzeće kako bi ukrao taštino telo - Najnovije Vijesti

Zet upao u pogrebno preduzeće kako bi ukrao taštino telo

ruj23,2018

Iznajmljenim kombijem je otišao do adrese na kojoj se nalazi, sada zatvoreno, pogrebno preduzeće i zamolio trgovce iz okolnih radnji da mu pomognu, tako što će skrenuti pažnju prolazniika sa onoga što on radi
Jedan Britanac nedavno je priznao je da pre godinu dana upao u pogrebno preduzeće “Leptir” u Ročesteru, u Kentu, kako bi ukrao telo svoje pokojne tašte, jer, kako kaže, nekoliko dana pred pogreb, niko od zaposlenih nije mu odgovarao na pozive.
Muškarac koji je želeo da ostane anoniman, kaže da se zabrinuo kada nije mogao da stupi u kontat ni sa kim iz kompanije koja je trebalo da se pobrine za pogreb, pa je preuzeo stvar u svoje ruke.

Supruzi nije pominjao kakve ga brige tište, ali je odlučio da svoju pokojnu taštu spasi iz kandži prevaranata, kako se kasnije ispostavilo.

Iznajmljenim kombijem je otišao do adrese na kojoj se nalazi, sada zatvoreno, pogrebno preduzeće i zamolio trgovce iz okolnih radnji da mu pomognu, tako što će skrenuti pažnju prolazniika sa onoga što on radi.

Uzeo je leš i na kolicima ga prevezao do vozila, a potom se vratio po staričinu garderobu.

Ožalošćeni zet prevezao je potom telo svoje pokojne tašte u drugo pogrebno preduzeće, koje se adekvatno pobrinulo za sahranu, a čiji je vlasnik kasnije potvrdio ovu priču.

Radnici iz lokala, koji su pomogli Britancu da spase taštine posmrtne ostatke, rekli su da su i ranije čuli “užasavajuće priče” od ljudi koji su angažovali firmu “Leptir” da organizuje pogrebe.

Njegov “zločin” otkriven je tek ove nedelje, kada su istražitelji u prostorijama pogrebne firme “Leptir” pronašli 16 urni punih pepela, koje niisu bile predate članovima porodice preminulih.

Supruzi još uvek nije priznao šta je učinio.

 

izvor:telegraf.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page