Muža ubila jer ju je uhvatio u preljubi! - Najnovije Vijesti

Muža ubila jer ju je uhvatio u preljubi!

ruj21,2018
muz ubijen

Snežana Petrović (52) brutalno je ubila muža Branka (58) u njihovom porodičnom domu u Starom Kostolcu.

Žena ga je prvo nekoliko puta izbola nožem u grudi, a zatim ga je dokrajčila udarcima metalne šipke u glavu. Kako “Blic” saznaje, žena se odlučila na zločin jer ju je suprug danima tukao i maltretirao nakon što ju je nedavno uhvatio u preljubi.

Nezapamćena tragedija dogodila se u noći između srede i četvrtka. Pretpostavlja se da je Petrovića supruga ubila desetak minuta posle ponoći. U tim trenucima komšije iz kuće nisu čule buku.

Policiju je, najverovatnije, pozvala Snežana Petrović kojoj su lisice stavljene o. Njoj je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati posle kog će sa krivičnom prijavom za ubistvo biti privedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Požarevc

– Niko ne zna šta se dogodilo. Nikada niko od komšija nije čuo da se Petrovići svađaju. Nikada se iz njihove kuće nije čula galama – objašnjava komšija Dragomir Demirovski.

Petroviću imaju dva sina i ćerku. Sve troje rade u inostranstvu. Snežana i Branko su živeli sami.

– Radili su, a u kući je često bilo muzike. Bili su veseljaci, vredni ljudi. Deo kuće su izdavali. On je stalno nešto radio oko te porodične kuće. Nije mi jasno zašto se Snežana odlučila na ovaj krvavi potez. Strašno, tragedija – kažu njihove komšije.

Ali, sumnja se da je sukob među supružnicima započet pre izvesnog vremena, kada je Petrović uhvatio suprugu u preljubi. Potom je ona odlazila na posao sa modricama oko vrata i žalila se koleginicama u elektrani u Drmnu kako ju je suprug gušio.

– Ona je bila vredna žena, radila je kao čistačica u elektrani. A sad se priča da mu nije bila verna. Ko zna šta je i ona istrpela pored njega – priča jedan od komšija.

 

izvor:blic.rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page