Ušetao je u kafić, izbo nožem dečka svoje ćerke, pozdravio se s gostima i nestao u noći: Krvavi pir kod Zagreba se odigrao u nekoliko minuta

policija hrvatske

Prema pričanjima svjedoka kao i samog povrijeđenog frapantne scene odigrale su se u minutu, nakon čega je otac djevojke “sklopio nož većih dimenzija i odšetao kroz kafić na stražnji izlaz rekavši pritom prisutnima – laku noć” Denis Osmančević (33) je u večernjim satima u srijedu , dok je sjedio za barskim stolom na terasi kafića u Zaprešiću, bio laka meta ocu svoje 20-godišnje (bivše) djevojke koji ga je izbo nožem i pobegao.Krvavi obračun dogodio se oko 21 sat pred prepunom terasom ljudi, a prema izjavama svjedoka kao i samog povrijeđenog frapantne scene odigrale su u nekoliko minuta, nakon čega je otac djevojke “sklopio nož većih dimenzija i odšetao kroz kafić na stražnji izlaz rekavši pritom prisutnima – laku noć” .

 

I dok istražitelji intenzivno tragaju za odbjeglim 49-godišnjim Antom Čančarević i dežuraju pred njegovom zgradom u slučaju da naiđe, na bolničkoj postelji KB Dubrava od ubodnih rana i posjekotina oporavlja se Osmančević koji kaže da je još do Broke su nastavili s razmatranjem kako je sve izgledalo. Njega, pak, od odmazde čuva policija.- Ante je samo došao, nožem me ubo u gornji dio noge prema kuku, posjekao me po potiljku i odjurio. Imao je pištolj s pojasom. Iza mene je noć bez spavanja. Pate od neopisive boli.

Jedna rana je jako duboka, posječeni su mi mišići, tri puta su me šivali jer krv nije prestajala curiti pa su razmišljali da li će me operirati. Mnogi upućuju na moju prošlost. Ono što sam bio bio sam. Lijekovi su se okrenuli leđima zahvaljujući Antinovoj kćeri. Odvela me od vjenčanja. Već smo godinu i pol. Jedino još je ispred mene jedna obveza, odsluženje godinu i po zatvora i onda mogu reći da je loš period okončan – rekao je za Jutarnji list Denis Osmančević, napominjući kako strahuje za svoju bivšu suprugu s kojom ima djecu, s obzirom na to da je i sada dodaje jednostavan cilj čovjeku koji je pobjegao.

Ljubavnu vezu u kojoj je 13 godina razlike itekako vidljivo, supružnici Čančarević, kad su za nju saznali, nisu mogli prihvatiti. A ljubav između njihove kćeri i Denisa razbuktala se dok su stanovali u istom ulazu, kao prve komšije, vrata do vrata. Denis je sa suprugom i djecom bio stanar, samo u stanu Čančarevića.

– Već godinu i pol smo u vezi. Kad je veza krenula ozbiljno, razveo sam se i odselio u jedan stan gdje mi se pridružila djevojka. Nije se trajno kretala, ali je sa mnom provela 70 posto svog vremena. Nitko u njezinoj obitelji to nije shvatio jer joj je mama bila u Švicarskoj, a tata stalno negdje okolo. Ali kad su prije mjesec dana njezini roditelji saznali za vezu jer nas je prijatelj njenog brata vidio u gradu, izbili su problemi, pa su čak kontaktirali i bivšu suprugu koja, iskreno, podupire novu vezu. Kako i ne bi kad me 20-godišnja djevojka odvukla iz lošeg društva pa sam se i zaposlio. Prije neki dan mi je stiglo pismo da moram na odsluženje kazne, ali pregrmećemo i to – objašnjava još Osmančević koji smatra da je 20-godišnjakinja trebala biti iskrena s roditeljima, barem s majkom.

Prije desetak dana kad je sreo njenu majku na ulici, Čančarević su, otkriva još ranjeni Osmančević, saznali pravu istinu.

– Nije samo nastao problem što ona roditeljima nije rekla za vezu, već i što im je lagala da je uhodim i zlostavljam kako bi umanjila svoje poteze. To je laž. Iza nas je devet mjeseci života u raju. Kaže se da je zbog mene postala ovisna o dogmi, ali to nije istina. Često sam se iskušao prije nego što sam joj dokazao da sam čist. Majka joj je činjenicama ostala šokirana pogotovo kad je vidjela naše zajedničke fotografije koje datiraju unatrag neko vrijeme pa i s ljetovanja. Nije toj ženi lako s obzirom na suprugovu prošlost, a nije lako ni njezinoj kćeri koju zaista jako volim jer odrastati uz oca koji se ne ponaša u skladu sa zakonom nije benigno – zaključuje Osmančević koji je policiji negirao sumnju u narko biznis s bjeguncem.

U kafiću, koji se nalazi u sklopu zgrade u kojoj stanuje ministar policije Davor Božinović, ne prestaje se prepričavati obračun.

izvor:telegraf,rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page

Share via
Copy link