PRAVE NOVI OVK ALBANCI naoružani do zuba spremaju se da krenu na Srbe, evo šta će pokušati da osvoje (UZNEMIRUJUĆ VIDEO) - Najnovije Vijesti

PRAVE NOVI OVK ALBANCI naoružani do zuba spremaju se da krenu na Srbe, evo šta će pokušati da osvoje (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

ruj13,2018

Od momenta kad je Vučić izborio za Srbiju bolju međunarodnu poziciju i kad je postalo jasno da je na putu da se izbori za nešto za Srbe na Kosovu i Metohiji, bilo je jasno da je dirnuo tamo gde ne sme – u osinje gnezdo, a takođe je bilo jasno da će šiptarski ekstremisti podivljati. Samo je bilo pitanje vremena kad će se to dogoditi.

Zanimljivo, maskirana osoba koja je izgovorila gnusne reči nema kosovski, već južno-albanski akcenat, što dovoljno govori da Albanci sa Kosova i Metohije imaju veliku podršku ekstremista iz Albanije, kao 1998. i 1999. kada su činili razne gadosti i zverski mučili i ubijali srpsko i nealbansko stanovništvo.

I dok se opet paravojno organizuju sa namerom da nam otmu sve, istovremeno naša opozicijia zabija klipove u točkove, vodi jalovu raspravu o tome šta je Vučić uradio, odnosno šta je trebalo da uradi, jer osim što su opsednuti predsednikom Srbije, drugih planova i programa nemaju.

Što je još gore, pojedini Srbi sa Kosova takođe navijaju za otcepljenje južne srpske pokrajine i stolicu u UN. Naravno, iz svojih luksuznih stanova u Beogradu. Dovoljno je pomenuti Radu Trajković i njena dva stana u Sarajevskoj ulici, a zbog jednog od njih, za stan od čak 116 kvadrata, na lokaciji gde se cena kvadratnog metra kreće od 2.000 evra pa na više, Trajkovićeva je tužena.

 

https://twitter.com/VincentTriest/status/1039978415217147905

 

Napadima na državnu politiku prema Kosovu i Metohiji Trajkovićeva pokušava da za sebe izvuče materijalnu korist po već oprobanom metodu, ne mareći za srpski narod na KiM i za njihovu sudbinu u kosovskoj pokrajini, kao ni za njihove kuće i ognjišta.

 

izvor:alo,rs

By admin

Sličan Sadržaj

You cannot copy content of this page